CoolSculpting hos Privatklinikken Oslo

Fryser bort fett med CoolSculpting

– For meg er dette helt genialt. Jeg trenger ikke å være borte fra jobben, og kan spasere rett ut herfra om en time. Og hadde jeg ikke vært så åpen om dette, kunne jeg bare latt være å si det til noen i det hele tatt.

 

Farvel til «lovehandles»

Han ligger foran meg på behandlingsben­ken. Strak ut, med «bilringen» godt klemt inni en slags stor klype. Fettet han vil bli kvitt rundt magen fryses i en time ned til null grader. Resultatet er at fettcellene skrumper inn, og forsvinner av seg selv i løpet av 2–3 måneder.

– Jeg kjenner ingen ting, og kan ligge her og lese og høre musikk mens fettet fryses bort. Alt i alt skal jeg ta tre behandlinger. En her foran på magefettet, og deretter litt på hver side for å få vekk mine to «lovehandles» før sommeren. Det koster meg fra 5000 kroner pr. gang, men det synes jeg det er verdt.

 

Investerer i eget velvære

Rune Nilsen er ikke flau over å innrømme at han er opptatt av hvordan han tar seg ut. 48-åringen er arrangementansvarlig på ute­stedet Banco Rotto, og nøler ikke med å bruke noen kroner på å fryse vekk over­ flødig fett. Tvert imot ser han på det som en investering i eget velvære.

– Jeg ønsker å se så bra ut som mulig. Jeg spiser sunt, er i bevegelse hele dagen, men det er ikke alltid jeg får tid til å trene så mye, for­teller han.

Rune er på ingen måte overvektig. Han har likevel irritert seg over de få «valkene» han ikke blir kvitt, og synes metoden med fettfry­sing er perfekt for ham.

– Jeg har ingen store vektproblem, så dette gjør jeg ene alene for å føle meg mer vel med kroppen. Og når det heller ikke medfører smerter eller andre plager, ja så er det så enkelt at det er verdt det. Jeg hadde aldri gått til det skritt å bli skåret i, så dette er for meg en mye bedre løsning, sier Rune.

 

Privatklinikken først ute

Legen og plastikkirurgen som utfører den nye behandlingen for fettfjerning, er Marcus Eriksson ved Privatklinikken (Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta). Eriksson har over 20 års bakgrunn som kirurg og lege, og var tidligere overlege ved Haukeland sykehus. Han er hittil den eneste legen i norge som er sertifisert for «CoolSculpting».

– Metoden er godkjent av amerikan­ske helsemyndigheter, FDA (Food and Drug Administration), som virkelig er et nåløye å komme gjennom. Mange millioner kroner er gjennom flere år brukt på omfattende fors­kning og dokumentasjon. På den måten er det grundig dokumentert at metoden på in­gen måte er skadelig, eller gir noen form for bivirkninger.

 

Kun autoriserte leger

Legen mener det er et kvalitetsstempel at ikke hvem som helst får utføre behandlingen.

– Bare autoriserte leger har mulighet til å sertifisere seg for fryse bort fett. Hadde jeg hatt den minste tvil om effekten av metoden, hadde jeg aldri gått inn på dette. Høy moral og etikk er selve grunnpilaren i alt vi gjør. Etterkommer vi ikke dette, kunne vi aldri drevet seriøst i denne bransjen, un­derstreker Eriksson. Sammen med sin hustru Mette, har Marcus Eriksson i mange år drevet Privatklinikken AS. Han mener bort­frysing av fett hever ikke­-kirurgisk behandling opp på et nytt nivå.

– Metoden åpner opp for langt flere bruke­re, som i utgangspunktet er skeptiske til kirur­gi for å fikse på kroppen. Og for mange er det bare små justeringer som skal til før de føler seg fornøyd.

– Behandlingen er for eksempel genial for menn som etter fylte 40 føler de har begynt å få bryster. Mange sjeneres av dette, og klarer heller ikke å trimme det vekk. Metoden er også perfekt for lår, knær, mage og sideflesk for både kvinner og menn. Kort sagt; Det lille ekstra som har samlet seg opp, og som ellers tar tid å bli kvitt ved hjelp av trim og sunt kosthold.

Privatklinikken tilbyr den utrolige fettfjerningsbehandlingen CoolSculpting ved sine klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

 

CoolSculpting fettfjerning hos Privatklinikken

Artikkelen ble utgitt i magasinet Krydder50. Privatklinikken tilbyr behandling med CoolSculpting i OsloBergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta (Norge).

Les om CoolSculpting

Search

+