Privatklinikken Stavanger

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger

Privatklinikken Stavanger er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Stavanger har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Sentralt i Stavanger sentrum

Privatklinikken Stavanger finner du midt i Stavanger sentrum. Rett i nærheten av Breiavatnet, Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Atlantic Hotel.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Stavanger er du trygg både før, under og etter behandlingen.

 

Vi tilbyr blant annet

BotoxRestylaneBensiPeelIoveraUltheraJuvedermVanquishansiktsløftansiktsløft uten kirurgibrystkirurgi (brystforstørring med brystproteser, brystløft, brystreduksjon)trådløftSculptraCoolSculptingThermageLiposonixøyelokkoperasjon.

KONTAKT

  • 91 91 91 00
  • Løkkeveien 35
    4008 Stavanger
    Inngang Stavanger Spa Clinique