Ansiktsløft uten kirurgi

Foryngende effekt med ansiktsløft uten kirurgi

Med ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger hos Privatklinikken kan vi gi deg et ansiktsløft uten kirurgi (uten arr). Vi skreddersyr behandlingen med for eksempel oppstramming, fettreduksjon, etc. Det blir laget en individuell behandlingsplan tilpasset dine behov for å oppnå resultatene du ønsker.

Våre pasienter stiller store krav til resultat og naturlighet. Privatklinikken har et høyt kompetansenivå og lang erfaring med ansiktsløft uten kirurgi. Våre kunder er svært fornøyde med behandlingen.

 

Vi hjelper deg å skru tiden tilbake

Frem til nå har behandlingen vært omfattende kirurgi med kirurgisk ansiktsløft. En slik operasjon har en rekonvalesenstid på 3 uker og kan være vanskelig å skjule når man kommer tilbake til hverdagen. Det oppstår arr foran, under og/eller bak ørene. Det kan oppstå nerveskade som gir permanent skjevt ansikt (ansiktslammelse). Kirurgisk ansiktsløft egner seg heller ikke for røykere – på grunn av fare for skade og tap av hud i ansiktet.

 

Genene styrer aldringen

Genene våre styrer hvordan vi eldes. På et tidspunkt kan en oppleve fettposer langs underkjeven. Dette fører til at ansiktet ser mer firkantet ut i fasong. På samme måte kan en også oppleve løs hud på halsen under haken. Dette gjør at en ser tydelig eldre ut.

Det er ingen kosmetiske behandlinger som gir en mer foryngende effekt av ansikt enn å få vekk løs hud på halsen og fettposer lang kanten av underkjeven.

Snakk med oss om hva et ansiktsløft uten kirurgi kan gjøre for deg!

Ansiktsbehandling

BESTILL TIME

Ansiktsløft uten kirurgi

Vi tilbyr «ansiktsløft uten kirurgi» ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så lager vi en behandlingsplan utfra dine ønsker.

Bilder etter ansiktsløft uten kirurgi

Flere sjeneres av løs hud med folder under haken. Fettposer under haken som ødelegger profilen. Fettposer på begge sider av underkjeven, som gjør at ansiktet ser firkantet ut forfra, der det tidligere var ovalt. På bildene ser du resultatene ETTER behandling hos Privatklinikken.

Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta

(bilder etter behandling med Thermage + Ulthera + CoolMini)

«Det var en imponerende forskjell, helt utrolig! Jeg vil takke deg enda en gang for å gi meg et resultat som jeg ikke trodde var mulig og som er med på å gi meg økt velvære til de grader!»

– Kunde etter «ansiktsløft uten kirurgi»
Privatklinikken Oslo

«Jeg er så fornøyd med resultatet allerede. Har tatt på litt sminke og ser smashing ut! Tusen takk for profesjonelt utført arbeid og en god og trygg ramme rundt dagen som jeg hadde gru-gledet meg til.»

– Kunde etter «ansiktsløft uten kirurgi»
Privatklinikken Bergen

«Strålende fornøyd med resultatet. Noe stramt i ansiktet ennå, men det skulle bare mangle for å være dagen etter. Det ser utrolig fint ut, og jeg er imponert over hvor flink du er. Jeg vil virkelig anbefale dere til alle!»

– Kvinnelig lege (55) etter «ansiktsløft uten kirurgi»
Privatklinikken Oslo

Om etterbildene på denne siden

I henhold til Norsk lov er det dessverre ikke tillatt å vise før- og etterbilder av kosmetiske inngrep. Eksempelbildene på denne siden er derfor kun etter behandling.

Privatklinikken tilbyr mange behandlingsmetoder uten kirurgi som gir minst like fine resultater, men som vi dessverre ikke kan vise før- og etterbilder av på denne siden. Uansett hvilke metoder vi anbefaler for «ansiktsløft uten kirurgi», garanterer vi for naturlig resultat, varighet og ingen arr.

Ved konsultasjon viser vi deg gjerne før- og etterbilder av behandlinger utført hos oss. Spør gjerne.