Ansiktsløft uten kirurgi

Foryngende effekt med ansiktsløft uten kirurgi

Med ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger hos Privatklinikken kan vi gi deg et ansiktsløft uten kirurgi – uten arr! Vi skreddersyr behandlingen med for eksempel oppstramming, fettreduksjon, etc. Det blir laget en individuell behandlingsplan tilpasset dine behov for å oppnå resultatet du ønsker.

Våre pasienter stiller store krav til resultat og naturlighet. Privatklinikken har et høyt kompetansenivå og lang erfaring med ansiktsløft uten kirurgi. Våre kunder er svært fornøyde med behandlingen.

 

Skru tiden tilbake helt uten arr!

Frem til nå har den eneste muligheten for ansiktsløft vært omfattende kirurgi med kirurgisk ansiktsløft. En slik operasjon har en rekonvalesenstid på ca. 3 uker og kan være vanskelig å skjule når en kommer tilbake til hverdagen. Det oppstår arr foran, under og/eller bak ørene – og det kan oppstå nerveskader som kan gi permanent skjevt ansikt (ansiktslammelse). Kirurgisk ansiktsløft egner seg heller ikke for røykere – på grunn av faren for skade og tap av hud i ansiktet.

 

Genene styrer aldringen

Genene våre styrer hvordan vi eldes. På et tidspunkt kan en oppleve fettposer langs underkjeven. Dette fører til at ansiktet ser mer firkantet ut i fasong. På samme måte kan en også oppleve løs hud på halsen under haken. Dette gjør at en ser tydelig eldre ut.

Ingen kosmetiske behandlinger gir en mer foryngende effekt i ansiktet enn å få vekk løs hud på halsen og fettposer lang kanten av underkjeven.

 

Snakk med oss om hva et ansiktsløft uten kirurgi kan gjøre for deg!

Ansiktsbehandling

Pris fra 75.000

Bestill time for ansiktsløft uten kirurgi

Bestill en konsultasjonstime, så lager vi en behandlingsplan som passer dine ønsker.

Jeg vil virkelig anbefale dere til alle!

«Strålende fornøyd med resultatet. Noe stramt i ansiktet ennå, men det skulle bare mangle for å være dagen etter. Det ser utrolig fint ut, og jeg er imponert over hvor flink du er. Jeg vil virkelig anbefale dere til alle!»

– Pasient (kvinnelig lege, 55) etter «ansiktsløft uten kirurgi»

Imponerende forskjell, helt utrolig!

«Det var en imponerende forskjell, helt utrolig! Jeg vil takke deg enda en gang for å gi meg et resultat som jeg ikke trodde var mulig og som er med på å gi meg økt velvære til de grader!»

– Pasient etter «ansiktsløft uten kirurgi»

Tusen takk for profesjonelt utført arbeid

«Jeg er så fornøyd med resultatet allerede. Har tatt på litt sminke og ser smashing ut! Tusen takk for profesjonelt utført arbeid og en god og trygg ramme rundt dagen som jeg hadde gru-gledet meg til.»

– Pasient etter «ansiktsløft uten kirurgi»

Forventet behandlingsresultat hos Privatklinikken

Flere sjeneres av løs hud med folder, samt fettposer under haken – som ødelegger profilen. Fettposer på begge sider av underkjeven gjør at ansiktet ser firkantet ut forfra, der det tidligere var ovalt. På bildene ser du forventet behandlingsresultat hos Privatklinikken (Thermage + Ulthera + CoolMini).

Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta
Ansiktsløft uten kirurgi hos Privatklinikken Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta