Pasientomtaler

Hva sier pasientene etter behandling ved Privatklinikken?
Les pasientenes erfaringer og anbefalinger.

Jeg har sett mange av Dr. Marcus Erikssons resultater og han er en éner innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling.
Christin Jentoft
Christin JentoftSjef for norges største hudklinikk
Jeg kjenner ingen ting, og kan ligge her og lese og høre musikk mens fettet fryses bort. Det koster litt, men det er det faktisk verdt!
Rune Nilsen
Rune NilsenPasient
Jeg er en utålmodig type, og når jeg vet det finnes moderne metoder for å se godt ut, takker jeg ja. Mitt møte med Privatklinikken og Mette og Marcus Eriksson har vært til stor inspirasjon. Jeg opplever dem som svært seriøse fagfolk og tryggheten deres smitter over.
Magdalena GrønliePasient
Jeg er 48 år og hadde problemhud under øynene. Etter konsultasjon ble jeg rådet til filler. Marcus gjorde dette på en måte som gjorde at jeg følte meg både trygg, og uten ubehag. Etter behandling hadde jeg hevelse uten betydning og stikkene så bare ut som små flø flekker. Resultatet er supert. Nå er det en glede å sminke seg og jeg må til stadighet se meg i speilet og smiler stort. Dette er gøy.
Pasientlegelisten.no
Jeg er så fornøyd med resultatet allerede. Har tatt på litt sminke og ser smashing ut! Tusen takk for profesjonelt utført arbeid og en god og trygg ramme rundt dagen som jeg hadde gru-gledet meg til.
HannePasient
Jeg har vært hos Dr. Eriksson flere ganger, og er stadig like imponert over det gode resultatet. En sann kunstner i sitt fag tør jeg påstå.  Absolutt å anbefale.
RandiPasient
Min opplevelse av Marcus Eriksson etter å ha vært klient hos han tre ganger, er at han vektlegger et naturlig resultat og kommer med gode råd og anbefalinger. Som pasient føler jeg med trygg under hans veiledning og behandling, og det er særdeles viktig når det er det ytre man endrer på.Min opplevelse er ikke at jeg ser annerledes ut når jeg kommer derfra, jeg ser "freshere" ut, og det er akkurat den effekten jeg ønsker.
Pasientlegelisten.no
Det var en imponerende forskjell, helt utrolig! Jeg vil takke deg enda en gang for å gi meg et resultat som jeg ikke trodde var mulig og som er med på å gi meg økt velvære til de grader!
SabinePasient
Jeg fikk grundig og utfyllende informasjon og forklaring av kirurgen i forkant av operasjonen, og han var rolig og behagelig. Følte meg veldig trygg, og resultatet ble utrolig bra.
AnonymPasient

Her kan du lese pasienters omtale av Privatklinikken og Dr. Marcus Eriksson. Privatklinikken har lang erfaring med plastisk kirurgi og kosmetisk behandling.