Pasientomtaler
PasientLegelisten.no (14.6.2018)

Klinikk i verdensklasse

Særdeles bra klinikk. Som pasient hos dr. Marcus Eriksson er man i de tryggeste hender. En kirurg som innehar enorm kompetanse, rutine, erfaring, og en mester i faget sitt. Dr Marcus Eriksson er en solid og pålitelig, dyktig kirurg som tar sine pasienter på alvor og som pasient får du formidlet på en god måte hva som er realistisk å oppnå med et kirurgisk inngrep. Dr. Marcus Eriksson fremstår som solid fra A til Å og er sitt ansvar bevisst med tanke på utrolig god oppfølging ETTER operasjonen også.
PasientLegelisten.no (13.5.2018)

Behagelig fettfjerning uten kirurgi

Jeg oppsøkte Marcus Eriksson for å fjerne uønsket fett rundt magen, og ble anbefalt CoolSculpting som er godkjent av FDA. Etter en grundig vurdering av legen ble behandlingen utført med minimalt ubehag. Jeg fikk god oppfølging i etterkant og allerede nå 3 uker etter behandlingen kan jeg se stor forskjell. Marcus Eriksson fremstår som svært dyktig i sitt fag og tar seg god tid til å forklare og lytte på mine behov.
PasientLegelisten.no (28.12.2018)

Trygg og profesjonell behandling

Veldig trivelige folk, og veldig proffesjonelt. Følte meg trygg fra 1. sekund. Kommunikasjon over telefon siden jeg bor langt unna Tromsø. Funket supert! Vil anbefale denne klinikken til alle og spesielt de med tubulære bryster!
Christin Jentoft
Christin JentoftSjef for norges største hudklinikk

En éner innen plastikkirurgi

Jeg har sett mange av Dr. Marcus Erikssons resultater og han er en éner innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling.
PasientLegelisten.no

Eksemplarisk kundebehandling

Jeg har vært gjennom to behandlinger utført av Marcus Eriksson. Kundebehandlingen var eksemplarisk, og jeg sitter igjen med et veldig godt inntrykk. Behandlingene ble utført med profesjonalitet, og jeg anbefaler gjerne Eriksson videre til mine venner.
Rune Nilsen
Rune NilsenPasient

Det koster litt, men det er det faktisk verdt

Jeg kjenner ingen ting, og kan ligge her og lese og høre musikk mens fettet fryses bort. Det koster litt, men det er det faktisk verdt!
Magdalena GrønliePasient

Mette og Marcus Eriksson har vært til stor inspirasjon

Jeg er en utålmodig type, og når jeg vet det finnes moderne metoder for å se godt ut, takker jeg ja. Mitt møte med Privatklinikken og Mette og Marcus Eriksson har vært til stor inspirasjon. Jeg opplever dem som svært seriøse fagfolk og tryggheten deres smitter over.
Pasientlegelisten.no

Jeg følte meg både trygg, og uten ubehag

Jeg er 48 år og hadde problemhud under øynene. Etter konsultasjon ble jeg rådet til filler. Marcus gjorde dette på en måte som gjorde at jeg følte meg både trygg, og uten ubehag. Etter behandling hadde jeg hevelse uten betydning og stikkene så bare ut som små flø flekker. Resultatet er supert. Nå er det en glede å sminke seg og jeg må til stadighet se meg i speilet og smiler stort. Dette er gøy.
HannePasient

Tusen takk for profesjonelt utført arbeid

Jeg er så fornøyd med resultatet allerede. Har tatt på litt sminke og ser smashing ut! Tusen takk for profesjonelt utført arbeid og en god og trygg ramme rundt dagen som jeg hadde gru-gledet meg til.
RandiPasient

En sann kunstner i sitt fag

Jeg har vært hos Dr. Eriksson flere ganger, og er stadig like imponert over det gode resultatet. En sann kunstner i sitt fag tør jeg påstå.  Absolutt å anbefale.
Pasientlegelisten.no

Vektlegger et naturlig resultat og kommer med gode råd

Min opplevelse av Marcus Eriksson etter å ha vært klient hos han tre ganger, er at han vektlegger et naturlig resultat og kommer med gode råd og anbefalinger. Som pasient føler jeg med trygg under hans veiledning og behandling, og det er særdeles viktig når det er det ytre man endrer på. Min opplevelse er ikke at jeg ser annerledes ut når jeg kommer derfra, jeg ser "freshere" ut, og det er akkurat den effekten jeg ønsker.
SabinePasient

Imponerende forskjell, helt utrolig!

Det var en imponerende forskjell, helt utrolig! Jeg vil takke deg enda en gang for å gi meg et resultat som jeg ikke trodde var mulig og som er med på å gi meg økt velvære til de grader!
PasientPasient

Følte meg veldig trygg, og resultatet ble utrolig bra

Jeg fikk grundig og utfyllende informasjon og forklaring av kirurgen i forkant av operasjonen, og han var rolig og behagelig. Følte meg veldig trygg, og resultatet ble utrolig bra.