Privatklinikken

Plastikkirurgi & Kosmetisk Behandling

Dyktige Medarbeidere – Lang Erfaring

Mange år med fornøyde pasienter

Privatklinikken AS er private spesialistklinikker for medisinsk og kosmetisk plastikkirurgi og behandling i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø. Klinikkene ble etablert i 2004 og har som visjon å hjelpe pasienter til bedre velvære og livskvalitet. Vi utfører alle typer plastikkirurgiske operasjoner, men er også ledende innen moderne ikke-kirurgiske behandlingsalternativer.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Med på laget har vi en rekke dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder plastisk kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Totalt representerer vi mange års erfaring innen pasientbehandling fra både offentlige og private helseinstitusjoner. Denne erfaringen danner grunnlaget for hvordan du som bruker av våre tjenester skal kunne realisere dine mål. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å sørge for at du blir fornøyd med ditt resultat hos oss.

 

Rivende utvikling innen kirurgi og kosmetisk behandling

Rivende utvikling innen kirurgiske teknikker og kosmetiske behandlingsmuligheter er grunnen til at Privatklinikken fokuserer kompetanseutvikling. Vårt medisinske fagpersonell er til enhver tid faglig oppdatert slik at kun de beste og mest anerkjente kirurgiske teknikker og behandlingsmetoder blir benyttet hos oss.

Privatklinikken Bergen, Nattlandsveien

24-timers vakttelefon

Alle pasienter får direktenummer til vår døgnbemannede vakttelefon etter operasjoner, slik at du kan føle deg helt trygg.

Plastikkirurgi

Vi tilbyr alle typer plastikkirurgi ved våre klinikker.

Kosmetisk behandling

Vi tilbyr de nyeste behandlingsmetodene for kosmetisk behandling, som inkluderer fantastiske ikke-kirurgiske alternativer.

Du finner Privatklinikken over hele Norge

Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø.