Cellulaze behandling for cellulitter (appelsinhud)

Over og ut for appelsinhud (cellulitter)

 

Den ultimate cellullittkur er blitt en realitet

På generell basis sies det at over åtte av ti kvinner er kjent med problemet: Appelsinhud (også kjent som cellulitter). Og selv om det er uendelig mange produkter på markedet som «lover» bot og bedring, er det neppe helt galt å si at det er få som lever opp til det de lover. Og de fleste hudeksperter konstaterer at det eneste som hjelper mot de irriterende ruglene, er å bruke muskulaturen og redusere fettinntaket (i noen tilfeller er det også genetisk betinget). I det siste har imidlertid en helt ny behandlingsform sett dagens lys, og menneskene bak den hevder selvsagt at det er «den ultimate behandlingen», skriver Daily Mail.

 

Hud som berg-o-dal-bane

Overlege Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken AS forklarer at cellulitter er bølger i huden og underhuden, som minner om en slags berg- og-dal-bane.
– «Berget» er ekstra fett under huden. «Dalen» er et område med mindre fett, samt stedet hvor stramme fibre trekker huden inn mot underliggende muskel, sier han til KK.no. Vanlige områder der cellulitter oppstår er på rumpe og lår. Men alt dette vet vi jo…

 

Mer om nyheten

Den patenterte laserbehandlingen har en laserstråle som går 90 grader til side helt i toppen av laserfiberen. Legen retter laserstrålen 90 grader ned mot toppen av «berget» av fett, som da smelter vekk. Legen retter deretter laserstrålen 90 grader til side og bruker laseren som en kniv som kutter av de stramme fibrene i «dalen». Huden løfter seg da opp og vekk fra «dalen» og hudoverflaten blir permanent jevn, forklarer Eriksson.

– Dette er den første og eneste metoden som permanent kan behandle årsakene til cellulitter. Den egner seg best for dem som har tydelige cellulitter og god hudkvalitet, forteller Eriksson, som legger til at erfaringene med Cellulaze på klinikken hans  er gode.

 

Godkjent behandling

Mange tenker kanskje at dette er en behandling som er for god til å være sann, men dette er faktisk den første lovlige laserbehandlingen mot cellulitter som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA). FDA er etatet som er ansvarlig for regulering og overvåkning av mat (for mennesker og dyr), legemidler, kosttilskudd, kosmetikk, medisinsk utstyr og blodprodukter i USA. En studie, som er gjort på kvinner med en snittalder på 47 år, viser oppsiktsvekkende resultater etter bruk av laserbehandlingen Cellulaze, og resultatene er godkjent av FDA.

 

Én behandling holder

Studieresultatene viser at etter bare en behandling vil cellulittene forsvinne i minst ett år. Behandlingen tar 1-2 timer og består av en lokalbedøvelse og deretter laserbehandling av den patenterte laserfiberen Cellulaze. Huden vil som følge av behandlingen også bli tykkere og mer elastisk. Men alt til sin pris: I Storbritannia koster en behandling nærmere kr. 20.000,-. I Norge foretas det en individuell vurdering, men prisen er fra kr. 20.000,-.

 

Cellulaze cellulittbehandling hos Privatklinikken

Artikkelen ble utgitt i magasinet KK samt kk.no. Privatklinikken tilbyr Cellulaze cellulittbehandling (behandling for appelsinhud) i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta (Norge). Få en frisk og fin hud til sommeren!

Bestill time på web, eller ring oss på telefon 91 91 91 00.

Les om Cellulaze

Search

+