Cellulaze

Effektiv behandling for cellulitter / appelsinhud

Cellulaze er en type laser som er spesielt utviklet for cellulitter og er den eneste metoden som kan gi permanent bedring av cellulitter. Det er en innovativ prosedyre for a redusere cellulitter ved a gjenopprette normal struktur i huden og i underliggende bindevev. Behandling med Cellulaze utføres under lokalbedøvelse.

Laseren er konstruert for å utjevne fett under huden. Cellulaze klipper også opp «tråder» under huden som gjør at huden trekkes ned i groper (cellulitt-groper) som vises som ujevnheter på hudens overflate. I tillegg behandler laseren huden fra undersiden slik at huden blir tykkere og mer elastisk. Cellulaze er den eneste laseren på markedet som kan gjøre alt dette fordi laserstrålen kommer ut i 90 grader til siden. Dette muliggjør nøyaktig styring av laserstrålen. Laserstrålen går til siden og kan kutte av fibertråder under huden som gjør at huden løftes opp fra bunnen av cellulittgropene. Laserstrålen rettes oppover mot hudens underside slik at huden strammes. Laserstrålen rettes ned mot ujevnheter i fettet rett under huden.

 

Bli kvitt cellulitter med Cellulaze

Rent praktisk gjøres behandlingen rett under huden som en svært overfladisk og ekstremt nøyaktig laserbehandling. Uten smerter i lokalbedøvelse. Cellulaze er den eneste behandlingen som fjerner cellulitter permanent etter kun en eneste behandling. Ingen annen laser enn Cellulaze kan gi lignende resultater på cellulitter: Smartlipo, Laserlipolyse-laser og andre, har ingen effekt på cellulitter da disse laserene ikke kan rettes 90 grader for å kappe trådene som holder inn huden i cellulittgroper.

Hvor raskt ser man resultater etter behandling med Cellulaze?

Erfaringsvis ser man resultater med det samme etter behandling. Behandlingsresultater med laser kan ses enda tydeligere 1-2 uker etter behandlingen.

Hvem egner seg for behandling med Cellulaze?

Pasienter med synlige cellulitter er egnet til behandling med Cellulaze. Uansett hudtype.

Hva er Cellulitter?

Cellulitt er normalt og helt ufarlig, men for mange er det et estetisk problem. Cellulitter er ett populært begrep for å beskrive fettinnskudd under huden. Tilstanden er preget av at huden er humpete, og har en overflate som ligner ett appelsin skall. Dette skyldes strukturelle forandringer i hudens øverste lag. Cellulitter (også kalt appelsinhud) skyldes ujevn underhudsfett som spesielt kvinner utvikler på lår, sete og mage. Rundt fettavleiringene ligger kollagenfibre som trekker på huden og derfor gir en ujevnhet på overflaten. Studier viser at ca. 95 prosent av kvinner over 30 år utvikler en eller annen form for cellulitt på kroppen. Fremtil nå har det ikke vært noen effektiv behandlingsform for cellulitter. Behandlinger som kropp-wraps og massasje kan midlertidig hjelpe, men kan ikke hjelpe på de strukturelle problemene som forårsaker cellulitt.

Nå kan kan du bli kvitt cellulittene for alltid med Cellulaze hos Privatklinikken!

Kropp - mage og rumpe

Hvordan Cellulaze virker