Rynkebehandling med filler hos Privatklinikken (Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Alta)

Privatklinikken Oslo

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Oslo

Privatklinikken i Oslo er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Oslo har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

Sentralt i Oslo sentrum

Privatklinikken Oslo finner du midt i Oslo sentrum. Kun to minutter gange til Stortinget T-banestasjon og kort vei til resten av hovedstadens gode kommunikasjonsmidler.

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Oslo. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Oslo er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi tilbyr blant annet

Behandling med BotoxRestylaneBensiPeelIoveraUltheraJuvedermBTL Vanquish MEansiktsløftansiktsløft uten kirurgibrystkirurgi (brystforstørring med brystproteser, brystløft, brystreduksjon)trådløftSculptraCoolSculptingThermageLiposonixøyelokkoperasjon.

Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken

Dr. Eriksson er lege og ansvarlig plastikkirurg ved Privatklinikken AS. Han har legeeksamen fra både Karolinska Institutt i Stockholm og Harvard Medical School i Boston og er godkjent spesialist i plastikkirurgi. Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi. Marcus Eriksson er også spesialist i håndkirurgi (6 års spesialistutdanning) og medlem av Norsk Håndkirurgisk Forening.

Hans faglige bakgrunn omfatter fordypninger innen plastisk kirurgi, hjertekirurgi, ortopedisk kirurgi, kikkhullskirurgi, mikrokirurgi, ansikts­lammelser, nervetransplantasjon, muskeltransplantasjon, og rekonstruksjon av defekter i ansiktet. Videre har han drevet forskning innen immunologi med henblikk på organtrans­plantasjon og transplantasjonskirurgi. Han har også utviklet en egen teknikk for ekspansjon av hud, dvs. tøying og produksjon av hud. Denne teknikken ble presentert på en plastikkirurgisk verdenskongress i Japan 1994.

Marcus Eriksson har tidligere arbeidet som overlege på plastikkirurgisk avdeling både ved Universitets­­sykehuset i Nordnorge (Tromsø) og ved Haukeland Universitetsykehus (Bergen). Han har også arbeidet med kosmetisk kirurgi på flere private klinikker. Dr. Eriksson har mer enn 20 års erfaring innen plastisk og kosmetisk kirurgi og har i løpet av sin karriere utført mer enn 16.000 plastikkirurgiske inngrep. Dette plasserer han blant de ledende innen dette området i Norge.

Nå er Dr. Marcus Eriksson kjent for sine naturlige og flotte behandlingsresultater hos Privatklinikken i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

Search

+