Lepper - leppeforstørring - forming av lepper

Restylane filler i leppene (leppeforstørring)

 

Behandling med Restylane i leppene

Hva kan behandles med Restylane i leppene?
De vanligste områder å behandle med Restylane Lip Volume og Restylane Lip Refresh inkluderer:

  • Leppe
  • Leppekontur
  • Asymmetrier i leppene
  • Fuktballanse og jevnhet
  • Volum

Hvordan foregår behandling med Restylane i leppene?
Konsultasjon foretas alltid før man settes opp til behandling med Restylane i leppene. Her vil du få grundig informasjon om forberedelser til behandling, selve behandlingen samt tiden etterpå.

De fleste foretrekker å få bedøvelse før behandling med Restylane i leppene. Her benytter vi enten en bedøvende krem, eller lokalbedøvelse med injeksjon (tannlegebedøvelse). Dette medfører at man ikke vil kjenne noe under behandlingen.

Restylane injiseres i leppene via en tynn nål. Behandlingen tar ca. 30 minutter. Det er normalt å føle noe ubehag i form av, hevelse, rød/blåmerker, kløe, smerte eller ømhet i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.

Hvordan virker Restylane i leppene?
Restylane er en klar gel basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Restylane har en unik evne til å trekke til seg vann, dette gjør at volumet opprettholdes selv når Restylane begynner å løse seg opp.

Restylane i leppene gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten er langvarig, men ikke permanent. På grunn av leppenes vevstype, så vil en her ha en noe kortere varighet enn i andre områder.

Kan alle behandles med Restylane i leppene?
Alle kan i utgangspunktet kan behandles med Restylane i leppene, med noen få unntak.

Hvorfor velge Restylane i leppene?

  • Restylane er naturlig. Det ligner kroppens egen hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken. Tilbakefører din naturlige skjønnhet. Behandlingen er ikke permanent og du får dermed ikke et varig utseende som du kan angre på ettersom ansiktet endres over tid
  • Restylane er trygt. Det er utført mer enn 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer.
  • Restylane er spesielt tilpasset akkurat deg. Vi har spesialprodukter tilpasset leppenes bevegelse og fleksibilitet og du trenger ikke sette inn store mengder for å få et flott resultat. Vi jobber for å gi alle et så naturlig resultat som mulig. Det finnes nå to ulike produkter spesielt tilpasset leppene. En for volum og kontur samt en for friskere, mer hydrerte og glattere lepper.

 

 

Behandling med Restylane i leppene hos Privatklinikken

Privatklinikken tilbyr Restylane filler for lepper i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta (Norge). Få tilbake volum!

Bestill time på web, eller ring oss på telefon 91 91 91 00.

Les om Restylane

Search

+