Restylane filler

Rynkebehandling med Restylane

Hos Privatklinikken utføres behandling med Restylane av Dr. Marcus Eriksson som er lege og spesialist i plastisk kirurgi – med over 20 år i faget. En Restylane-behandling gir et umiddelbart resultat. Jevn ut rynkene på én-to-tre!

 

Langvarig effekt

Restylane er en gel bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig, men ikke permanent effekt. Restylane kommer i flere varianter, noe som gjør det mulig å skreddersy behandlingen til dine ønsker. Restylane kan gjerne brukes i kombinasjon med andre behandlinger. Under en konsultasjon kommer vi sammen frem til hva som må til for å oppnå dine ønsker, og du får vite hva din individuelt tilpassede behandling vil koste.

 

Hvordan utføres behandlingen og hvordan virker Restylane

Restylane injiseres med en tynn nål. Behandlingen er enkel for en spesialist og tar fra 20-40 minutter. Det er normalt å oppleve noe hevelse, rødhet, kløe, eller ømhet i det behandlede området, men dette går som oftest over etter noen dager.

Restylane er en klar gel basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har en unik evne til å trekke til seg vann, dette gjør at volumet opprettholdes selv når Restylane begynner å løse seg opp. En Restylane behandling gir umiddelbar effekt og denne er langvarig, men ikke permanent. Varigheten ved en behandling med Restylane er individuell vil kunne vare fra 3-9 måneder – avhengig av faktorer som hudtype, livsstil og alder. Privatklinikken tilbyr behandling med Restylane i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

 

Hvorfor velge Restylane

 • Restylane er naturlig
  Det ligner kroppens egen hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken. Tilbakefører din naturlige skjønnhet. Behandlingen er ikke permanent og du får dermed ikke et varig utseende som du kan angre på ettersom ansiktet endres over tid.
 • Restylane er trygt
  Det er utført mer enn 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer.
 • Restylane er spesielt tilpasset akkurat deg
  Vi har spesialprodukter tilpasset leppenes bevegelse og fleksibilitet og du trenger ikke sette inn store mengder for å få et flott resultat. Vi jobber for å gi alle et så naturlig resultat som mulig. Det finnes nå to ulike produkter spesielt tilpasset leppene. En for volum og kontur samt en for friskere, mer hydrerte og glattere lepper.

Spørsmål og svar om Restylane

Restylane er basert på unik og patentert teknologi, som gir Restylane-produktene noen helt unike egenskaper.

De to viktigste egenskapene er:

 1. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner.
  Andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %, og da sier det seg selv hva som skjer.
 2. Restylane har vevstilpassede produkter med kontrollerte gelpartikkelstørrelser. Dette gir overlegen løftekapasitet, lang holdbarhet og ikke minst at produktet forblir på injeksjonsstedet. Hadde produktet bestått av tyntflytende gel, ville det fort bare forsvunnet ut i vevet, og resultat hadde blitt borte veldig fort.

Det kommer stadig flere kopiprodukter på markedet, som alle lover mer enn den andre. Utfordringen er at det er stor forskjell på teoretiske modeller og praktisk anvendelse. Det aller viktigste er at produktene er dokumenterte og trygge.

Alle kan i utgangspunktet kan behandles med Restylane i leppene, med noen unntak.

I Norge er det er kun leger, plastikkirurger, tannleger, samt sykepleiere med skriftlig attest fra lege som får utføre injeksjoner med Restylane.

Hos Privatklinikken utføres denne behandlingen av spesialisert lege.

Etter en samtale om hva slags behandling du ønsker, injiseres små mengder Restylane i huden. Det tilfører derved fuktighet, struktur og naturlig volum som jevner ut synlige linjer, gir finere konturer eller fyldigere lepper.

Kvinne overkropp og ansikt

Restylane kan brukes til

 • Volum i leppene
 • Leppekontur
 • Behandling av rynker og linjer på hals og bryst
 • Behandling av ryker på hender
 • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
 • Nesekorreksjoner
 • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
 • Gjenopprettelse av fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender
 • Arrbehandling

Bestill time for restylane