CoolSculpting

Moderne fettfjerning uten kirurgi

Dr. Marcus Eriksson er den første legen i Norge som er sertifisert for den moderne fettfjerningsmetoden CoolSculpting. CoolSculpting er utviklet av Harvard-forskere og er en patentert og unik klinisk bevist prosedyre som utføres helt uten bruk av verken kniver, nåler eller laser. Etter en behandling med CoolSculpting har du ingen smerter – du går rett tilbake til dine daglige gjøremål! Behandlingen innebærer nedkjøling av fettceller uten å skade huden og gir et permanent resultat.

 

Inntil 35% fettreduksjon etter én behandling

Behandlingen viser inntil 35% permanent reduksjon av fett etter kun én behandling med CoolSculpting. Vektreduksjon vil likevel alltid være avhengig av riktig matinntak og aktivitetsnivå etter behandling.

 

Når og hvem kan ta CoolSculpting?

  • Når som helst
  • For alle hudtyper
  • Kvinner og menn

 

CoolSculpting utføres av spesialisert lege

Ansvarlig lege ved Privatklinikken er Dr. Marcus Eriksson, spesialist i plastikkirurgi med over 20 år i faget. Sikkert og profesjonelt resultat. CoolSculpting er godkjent av FDA i USA som har verdens strengeste krav til dokumentert virkning og sikkerhet. Hos Privatklinikken gir vi deg en førsteklasses behandling og hjelper deg å oppnå dine ønsker for fettfjerning. Konsultasjon for CoolSculpting i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

 

CoolSculpting fryser fettet

CoolSculpting-maskinen bruker kontrollert og nøyaktig kjøling for å fryse fettceller. Mekanismen er enkel. Fett fryser raskest, og derfor er fettceller mer følsomme for kulde enn nerver og bløtvev. Når maskinen kjøler ned et bestemt område, vil fettcellene krystalliseres og gå i oppløsning. Restene av fettcellene fjernes via lymfesystemet og ut av kroppen. Meningen med ordet Sculpting er at man former området til det bedre.

COOLSCULPTING

Behandlingsområder

Fett på mage, «love handle», mamma-mage etter graviditet, buksekant-fold, BH-fold, fett på arm, fett på innside av lår, fett på ytterside av lår, fett på innerside av kne, redusere store bryster.

Kropp - mage og rumpe