Cellulaze behandling for cellulitter (appelsinhud)

Slik forebygger og behandler du cellulitter

Har du først fått cellulitter, er de vanskelige å bli kvitt. Den beste måten å forebygge og redusere cellulitter, er enkel – og slitsom. Men det finnes også et ikke-kirurgisk behandlingsalternativ!

 

Cellulitter rammer ca. 85% av voksne kvinner

Cellulitter rammer ca. 85 prosent av alle voksne kvinner, og anses som en normal tilstand. Likevel er det mange som ikke er begeistret for den såkalte appelsinhuden, og hvert år brukes det store summer på ulike behandlinger mot cellulitter.

 

Hva er Cellulitter?

Cellulitter viser seg som «bulkete» hud, særlig på kvinners lår. Det er ingen sykdom, men det er et normalt fenomen – selv om selgere av enkelte hudprodukter og media kan virke å være av en annen oppfatning… Det eksisterer i dag ingen enkle tiltak til å rette på denne hudforandringen, men med god mosjon, sunn mat og god hudpleie er dette likevel noe som kan dempes ned eller drives tilbake. På samme måte som små eller store ører, tynt eller tykt hår, er det viktig å være klar over at dette problemet er bare en av mange varianter av utseende til helt normale mennesker.

 

Stress, inaktivitet og hormoner øker risikoen

Stress, inaktivitet og p-piller ser ut til å øke risikoen for cellulitter, men gener har også betydning. Vektøkning fører til at cellulitter blir mer synlige, men også slanke kvinner kan være plaget.

Fettsuging vil ikke forbedre utseendet ved cellulitter. Tvert i mot – det kan få cellulittene til å se verre ut.

Det finnes en rekke behandlinger som hevder å skulle redusere eller fjerne cellulitter. Det kan være bruk av radiobølger, kremer, injeksjoner som blir satt i underhuden, massasje eller andre tiltak som skal gi bedre blodsirkulasjon, fjerne giftstoffer eller redusere overflødig væske.

Enkelte av behandlingsmetodene, for eksempel ulike injeksjoner som blir satt i underhuden, kan gi en rekke ubehagelige bivirkninger.

 

Mer muskler og mindre fett

Du kan forebygge og redusere cellulitter. Det kan du gjøre ved å:

  • Spise sunt – mye grønnsaker, frukt og fiber
  • Ikke røyke
  • Sørge for nok væskeinntak
  • Holde vekten
  • Trene jevnlig

Dersom du holder deg slank og veltrent, kan dette langt på vei hjelpe mot og redusere cellulitter. Dersom du er overvektig, kan vektreduksjon hjelpe, men diett alene – uten trening og styrking av muskulaturen – har begrenset effekt sammenlignet med diett og trening.

Oppskriften er enkel, mer muskler og mindre fett i disse områdene – fører til mindre (synlige) cellulitter.

 

Permanent behandling av Cellulitter

Cellulaze er den eneste behandlingen som fjerner cellulitter permanent etter kun en eneste behandling. Rent praktisk gjøres behandlingen rett under huden som en svært overfladisk og ekstremt nøyaktig laserbehandling. Uten smerter i lokalbedøvelse.

Ingen annen laser enn Cellulaze kan gi lignende resultater på cellulitter. Smartlipo, Laserlipolyse-laser og andre, har ingen effekt på cellulitter da disse laserene ikke kan rettes 90 grader for å kappe «trådene» som holder inn huden i cellulittgroper. Erfaringsvis ser en resultater med det samme etter behandling med Cellulaze.

Privatklinikken tilbyr cellulittfjerning med Cellulaze i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Alta.
Les mer om behandlingen og bestill en time for Cellulaze!

Les om Cellulaze

Search

+