Sculptra rynkebehandling for volum hos Privatklinikken i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø

Harmoni av Sculptra rynkebehandling

– Tenk, jeg kan se kvikk og opplagt ut i min alder, uten kirurgiske inngrep. Det er ganske utrolig. Jeg føler mitt indre og ytre harmonerer, sier Magdalena Grønlie.

Sinnarynken

For halvannet år siden fikk Grønlie Sculptra-behandling for første gang. Ansiktsbehandlingen med melkesyre har gitt positive resultater. Hun forteller at sinnarynken mellom øynene nesten er borte og de markerte linjene rundt øyne og munn er kraftig redusert. Forandringen kom gradvis, og etter tre måneder merket hun endringene. Etter ca åtte måneder kom effekten for fullt.
«Huden virket mye yngre, og det gjorde noe med humøret mitt også. Jeg er dame som føler meg frisk og sprek, og når ansiktet står i stil, blir jeg glad. For meg er det viktig at det indre og ytre harmonerer».

 

Mentalt løft

Den aktive damen er fortsatt i full jobb som seniorrådigver. Venner, familie og kolleger pleier ofte å si hun ser bra ut for alderen. Bare noen få har spurt direkte om hun har gjordt noe.
«Til de jeg kjenner godt sier jeg sannheten. Til de andre pleier jeg å svare at jeg er forelsket», ler hun. Hun mener det er en god investering for henne å ta vare på sitt eget utseende. Hun kaller det et mentalt løft. Like viktig som å reise til Spania for å sole seg.

 

Åpent blikk

Sekstisyvåringen er ikke ukjent med å ta i bruk moderne plastikkkirurgi. Et øyelokkløft for flere år siden gav ansiktet med brune øyne tilbake sitt åpne blikk. Et lite inngrep hun er sjeleglad for. Hun tror naturens gang ville tvunget frem et løft om ti år. Kanskje ville det offentlige tatt regningen tilslutt. Men Grønlie så ingen grunn til å vente.
«Jeg er en utålmodig type, og når jeg vet det finnes moderne metoder for å se godt ut, takker jeg ja. Før løftet så jeg konstant trøtt ut. Mitt møte med Privatklinikken og Mette og Marcus Eriksson har vært til stor inspirasjon. De forteller om muligheter og hva som realistisk lar seg gjøre for en dame i min alder. Det er faktisk overraskende mye. Jeg opplever dem som svært seriøse fagfolk og tryggheten deres smitter over», sier Grønlie smilende. Hun er klar for en ny runde med Sculptra når den tid kommer. Effekten kan vare i opptil tre år.
«Jeg har bestemt meg for å se bra ut resten av mitt liv, være en fjong gammel dame, så får folk si og mene hva de vil», avslutter hun lattermildt.

 

Sculptra rynkebehandling hos Privatklinikken

Artikkelen er om Magdalena Grønlie og hennes erfaring med Sculptra-behandling hos Privatklinikken. Sculptra gir et naturlig volum i ansiktet helt uten kirurgi.  Privatklinikken tilbyr behandling med Sculptra i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta (Norge). Les mer om behandling med Sculptra!

Les om Sculptra

Search

+