Sculptra

Naturlig ansiktsløft uten kirurgi med Sculptra

Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken er kjent for naturlige behandlingsresultater og er ledende innen behandling med Sculptra i Norge. Med Sculptra kan vi forebygge aldring, rynker og folder.

Sculptra er en revolusjonerende behandling som stimulerer hudens eget kollagen. Gradvis i løpet av 8 måneder vil du oppleve hvordan ditt ansikt får tilbake struktur, volum, glatthet og spenstighet. Rynker og linjer reduseres markant og du får tilbake et naturlig yngre utseende. Sculptra er melkesyre som finnes naturlig i kroppen.

 

Sculptra – det naturlige valget

Sculptra har mer enn 10 års dokumentasjon og har en garantert virkning. Behandlingen brukes i utstrakt grad i Europa og USA, og resultatet har 3-5 års varighet.

Gjennom tiden har det vært skrevet flere reportasjer om fornøyde Sculptra-pasienter i blant annet Tara og Hjemmet. Sculptra er det naturlige valget for alle kvinner og menn 30-70 år som ønsker å forebygge aldring, rynker og folder.

 

Trygg behandling med Sculptra hos Privatklinikken

En behandling med Sculptra er rask og etterlater minimalt med spor. Effekten av behandlingen gir deg gradvis tilbake et yngre utseende. Behandlingen utføres av Dr. Marcus Eriksson som er lege og spesialist i plastisk kirurgi – med dokumentert og lang erfaring med Sculptra. Dr. Marcus Eriksson er kjent for naturlige og flotte behandlingsresultater med Sculptra. For Privatklinikken er kun det beste godt nok for ditt ansikt. Vi gir deg et sikkert og profesjonelt resultat.

 

Forventet behandlingsresultat hos Privatklinikken

Sculptra rynkebehandling for volum hos Privatklinikken i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø

Mer om Sculptra

Sculptra - en nyhet i Norge

Sculptra er en nyhet i Norge. Det finnes i dag mange ulike metoder til behandling av synlige alderstegn, men ingen som virker på samme naturlige måte som Sculptra. Flere leger omtaler Sculptra® som ”ansiktsløft på boks” siden behandlingen stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og gir et naturlig og langvarig skjønnhetsløft uten bruk av kirurgi.

Hva er Sculptra?

Det aktive virkestoffet i Sculptra er melkesyre (PLLA) som finnes naturlig i kroppen, og er et 100 % biokompatibelt og biologisk nedbrytbart injeksjonsmateriale som naturlig stimulerer kroppen til å produsere mer av sitt eget kollagen. Resultatet er et fyldigere, glattere og mer ungdommelig og naturlig utseende med færre synlige linjer, rynker og folder. I motsetning til tradisjonelle fillere varer Sculptra-resultatene over to år.

Hvordan virker Sculptra?

Sculptra er formulert som mikropartikler av melkesyre (Poly-L-lactid acid: PLLA), og er blandet i sterilt vann når det injiseres. Blandingen settes under huden, hvor den antas å stimulere fibroblastene og videre kollagenproduksjon etterhvert som partiklene langsomt brytes ned av kroppen.

Sculptra virker ved å øke volumet i innsunkne områder over tid. Etter behandlingen gir Sculptra® en gradvis og merkbar forandring med et naturlig og ungdommelig ansikt som resultat. I motsetning til andre behandlinger varer Sculptra i over to år.

Ansiktsbehandling

Magdalena tok Sculptra hos Privatklinikken

– Tenk, jeg kan se kvikk og opplagt ut i min alder, uten kirurgiske inngrep. Det er ganske utrolig. Jeg føler mitt indre og ytre harmonerer, sier Magdalena Grønlie.

BESTILL TIME FOR SCULPTRA

Vi tilbyr Sculptra ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en time og forebygg aldring, rynker og folder. Velkommen til Privatklinikken!