Privatklinikken erfaringer

Privatklinikken har lang erfaring med spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

Privatklinikken har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaringer ønsker vi å hjelpe deg. Du finner Privatklinikken i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Alta.

Klikk her for å lese pasienters erfaringer med Privatklinikken


INFORMASJON

Privatklinikken sjikaneres på nettet som hevn etter å ha avslørt en falsk lege i Oslo!

Privatklinikken sjikaneres for tiden flere steder på nettet etter å ha avslørt en falsk lege i Oslo. Mannen som nå er avslørt kan ikke lenger markedsføre seg som lege. Ved å markedsføre seg som lege, forledet han publikum til å kjøpe medisinske tjenester de ellers ikke ville kjøpt. Han er nå stoppet.

De aktuelle klinikkene i Oslo som denne mannen arbeidet ved, var klar over at vedkommende ikke hadde legeutdanning, men markedsførte han likevel som lege. Trolig fordi dette skapte trygghet hos kunder og dermed genererte inntekter. Dette er selvsagt ulovlig. De aktuelle klinikkene antas selvsagt å tape øknomisk på denne avsløringen.

Når det i kjølvannet av denne avsløringen dukker opp en stor mengde negative og svertende omtaler om oss “over alt” på nettet, er det lett å forstå hvem som står bak. Alt er fantasifullt konstruert, med “pasienthistorier” som vi ikke kjenner til, og bilder “lånt” fra nettet rundt om i verden. Hensikten er åpenbart å skade Privatklinikkens renommé og økonomi som hevn for avsløringen.

Eksempler på sjikane i denne saken finnes på norskmedisinblogg.com, realself.com, makemeheal.com, infoprivatklinikker.com, enkeltinnlegg på legelisten.no, yelp.no, google kommentarer, cosmetico.no («Lex Vedo»).

Dette til orientering!

Dr. Marcus Eriksson har aldri hatt operasjonsforbud
Et av innleggene på norskmedisinblogg.com går så langt som å hevde at Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken fikk operasjonsforbud da han var ansatt som overlege ved Haukeland Universitetssykehus. Dette kan, som alt annet, avkreftes og dokumenteres som ren løyn. Attest fra Haukeland Universitetssykehus:


Attest fra Haukeland Sykehus (Dr. Marcus Eriksson)


HELSE BERGEN
Haukeland Universitetssykehus
Kirurgisk Klinikk

Til den det måtte angå.

Marcus Eriksson har vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling i tidsrommet 2/9-96 tom 10/4-2006. Han hadde i starten stilling som ass.legevikar, og fikk fast overlegestilling etter å ha fått sin spesialistgodkjenning i Plastikkirurgi 19/2-97.

Norge har ikke egen spesialitet i håndkirurgi, men Marcus hadde erfaring fra dette i Sverige, og var i perioder den som opererte mest håndkirurgi i avdelingen. Han var også spesielt involvert i mikrovaskulær kirurgi, som er kompliserte inngrep, i tillegg til øvrige operasjoner på pasienter tiltrengende plastikkirurgisk kompetanse.

Marcus opererte både inneliggende pasienter, polikliniske og pasienter tiltrengende øyeblikkelig hjelp i hele perioden han var ansatt.
Han var ansett som en god kirurg som utførte arbeidet i henhold til god praksis.

Marcus sluttet etter eget ønske i mars 2006 da han skulle gå over i annen virksomhet.

Med vennlig hilsen

Kari Lybak
Konst. Klinikkdirektør
Kirurgisk Klinikk
Haukeland Universitetssykehus

 

Search

+