Privatklinikken Tromsø

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Tromsø

Privatklinikken Tromsø er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Tromsø har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Tromsø. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Tromsø er du trygg både før, under og etter behandlingen.

 

Vi tilbyr blant annet

BotoxRestylaneBensiPeelIoveraUltheraJuvedermVanquishansiktsløftansiktsløft uten kirurgibrystkirurgi (brystforstørring med brystproteser, brystløft, brystreduksjon)trådløftSculptraCoolSculptingThermageLiposonixøyelokkoperasjon.

KONTAKT

  • 91 91 91 00
  • Storgata 85
    9008 Tromsø
    Inngang Essens Dagspa

KONTAKT PRIVATKLINIKKEN TROMSØ

Har du spørsmål om plastisk kirurgi (plastikkirurgi) eller kosmetisk behandling i Tromsø, eller ønsker å bestille time ved Privatklinikken Tromsø? Ta kontakt med oss online! Vi besvarer henvendelser fortløpende.