Privatklinikken Oslo

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Oslo

Privatklinikken i Oslo er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Oslo har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Sentralt i Oslo sentrum

Privatklinikken Oslo finner du midt i Oslo sentrum. Kun to minutter gange til Stortinget T-banestasjon og kort vei til resten av hovedstadens gode kommunikasjonsmidler.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Oslo. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Oslo er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi tilbyr blant annet

BESØK OSS

  • 91 91 91 00
  • Øvre Slottsgate 4
    0157 Oslo
  • Time etter avtale

KONTAKT PRIVATKLINIKKEN OSLO

Har du spørsmål om plastisk kirurgi (plastikkirurgi) eller kosmetisk behandling i Oslo, eller ønsker å bestille time ved Privatklinikken Oslo? Ta kontakt med oss online! Vi besvarer henvendelser fortløpende.