Privatklinikken Bergen

Plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Bergen

Privatklinikken Bergen er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastikkirurgi (plastisk kirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Bergen har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår felles bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Sentralt i Bergen ved Haukeland sykehus

Privatklinikken Bergen finner du i Nattlandsveien, i kort avstand fra Haukeland sykehus og Brann Stadion.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Bergen. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Bergen er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi tilbyr blant annet

BESØK OSS

  • 91 91 91 00
  • Nattlandsveien 8
    5093 Bergen
    Inngang B
  • Time etter avtale

KONTAKT PRIVATKLINIKKEN BERGEN

Har du spørsmål om plastisk kirurgi (plastikkirurgi) eller kosmetisk behandling i Bergen, eller ønsker å bestille time ved Privatklinikken Bergen? Ta kontakt med oss online! Vi besvarer henvendelser fortløpende.