Plastikkirurgi

Kravene som stilles for å bli en godkjent plastisk kirurg utarbeides av myndighetene i nært samarbeid med Den Norske Legeforening. Utdanning til spesialist i kosmetisk og plastisk kirurgi kan starte etter 6 år med medisinsk grunnutdanning til lege og 1,5 år med legetjeneste med veiledning - turnustjeneste.

Alle virksomheter som leverer tjenester innen plastisk kirurgi - både offentlige sykehus og private kosmetiske klinikker - skal ha en ansvarlig lege som er presentert med navn. Det er ikke et krav at ansvarlig lege skal være spesialist i plastisk kirurgi, men for deg som kunde vil dette være en stor trygghet. Om din lege er godkjent spesialist i plastisk kirurgi kan du finne ut på Den Norske Legeforening sin liste over godkjente spesialister i plastisk kirurgi.

Ansatte

Dr. Marcus Eriksson - Spesialist i plastikkirurgi (plastisk kirurg)

Dr. Marcus Eriksson

Plastikkirurg og Overlege

Dr. Eriksson er ansvarlig plastikkirurg ved Privatklinikken AS. Han har legeeksamen fra både Karolinska Institutt i Stockholm og Harvard Medical School i Boston og er godkjent spesialist i plastikkirurgi.
Mette Eriksson - Klinikksjef

Mette Eriksson

Klinikksjef og Sykepleier

Mette er klinikksjef og ansvarlig for operasjonssykepleie ved Privatklinikken AS. Hun har over 20 års erfaring innen sykepleie, er høyskole­utdannet sykepleier, offentlig godkjent sykepleier og offentlig godkjent veileder for sykepleiere. I tillegg har hun høyskoleutdannelse innen helse og sosial­administrasjon, samt ledelse.
Linda Råen

Linda Råen

Sykepleier

Linda er sykepleier ved Privatklinikken. Hun har 20 års erfaring innen sykepleie, og er høyskole­utdannet, offentlig godkjent sykepleier. I tillegg har hun høyskoleutdannelse innen helse og sosial­administrasjon, samt ledelse.

Dr. Bjarte Askeland

Anestesilege

Bjarte er anestestilege og har arbeidet som spesialist i anestesiologi siden 1996. Han har bred erfaring innen faget og er også Seksjonsoverlege ved OT-seksjonen, KSK og KIH, Haukeland Universitetssykehus.

Turid Wolff

Anestesisykepleier

Turid Wolff er anestesisykepleier. Hun er svært dyktig og erfaren i sitt fag. Hun har tidligere arbeidet ved Telemark sentralsykehus og på Intensiv avdeling ved Haukeland Universitetssykehus.