Ulthera / Ultherapy

Effektiv behandling for oppstramming av hud i ansiktet og på hals

Ulthera (Ultherapy i USA) er en ikke-kirurgisk behandling av ansiktshuden der vi bruker ultralyd for å stramme opp huden uten kirurgi.

Ultherapy sin fremgangsmåte er å stimulere produksjonen av kollagen ved å levere fokusert ultralydenergi til hudens grunnsjikt uten å skjære eller forstyrre overflaten av huden. Den fokuserte ultralydenergien når helt ned til de dypeste hudlagene, og varmen som utvikles setter i gang produksjon av bindevev og elastin. Hudoverflaten vil gradvis strammes opp over en periode på 3-6 måneder.

Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men kun én behandling med Ulthera hjelper med å motvirke at aldringstegn utvikkler seg raskt. Ultherapy er et alternativ for å vedlikeholde hudens sunne utseende – uten bruk av kirurgi.

Selve resultatet vil gradvis bygges opp over en periode på 3-6 måneder.

 

Oppstramming av huden i ansiktet med ultralyd – uten kirurgi

De tekniske prinsippene av Ulthera er lik ultralyd som benyttes for å se foster i mors mage under graviditet. Med Ulthera brukes vi samme type lydbølger for å se hva som er under huden, og behandler samtidig vevet i hudens dypeste lag, samt under huden.

Under behandlingen strammes eksisterende bindvev opp og gjør at nytt og friskt bindevev oppstår under huden. Dette fører til at hudens overflate strammes opp. Ulthera kan både «se» under huden samt stramme opp bindevev under uten å skade hudoverflaten.

Bruken av ultralyd gjør at Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken kan følge med på hvilket vev som til enhver tid behandles, noe som gjør behandlingen trygg.

Ulthera er teknisk krevende prosedyre som krever kunnskaper om ansiktets oppbygning for best resultat, samt for å unnga skader på og under huden. Det er derfor viktig at behandlingen utføres av spesialisert lege, for eksempel plasikkirurg eller hudspesialist, for en trygg behandling.

Dr. Marcus Eriksson (plastikkirurg) hos Privatklinikken har utført behandling med Ulthera i mange år, og oppnår svært fine resultater med metoden. Hos oss gjøres behandling med Ulthera smertefritt med lokalbedøvelse.

Hos våre pasienter ser vi at resultatet fortsatt er strålende etter fire år, som er så lenge vi har utført behandling med Ulthera. Vi antar derfor at effekten er permanent.

Privatklinikken Oslo

Få strammere hud med

Ulthera i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta!

Pasient om Ulthera

Hvordan Ulthera virker

Kvinne overkropp og ansikt