Ulthera / Ultherapy

Effektiv behandling for oppstramming av hud i ansiktet og på hals

Ulthera/Ultherapy er en ikke-kirurgisk behandling av ansiktshuden der vi bruker ultralyd for å stramme huden uten kirurgi. Ulthera fokuserer på huden og dens dype underliggende lag av vev, det samme vevslaget som strammes opp under et kirurgisk ansiktsløft, men uten å verken kutte eller forstyrre hudens overflate. Bruken av ultralyd gjør at Dr. Marcus Eriksson kan følge med på hvilket vev som til enhver tid behandles, noe som gjør behandlingen svært sikker.

 

Oppstramming av ansiktshud uten kirurgi med ultralyd

De tekniske prinsippene av Ulthera er lik ultralyd som benyttes for å se foster i mors mage under graviditet. Med Ulthera brukes vi samme type lydbølger for å se hva som er under huden, og behandler samtidig vevet i hudens dypeste lag samt under huden. Under behandlingen strammes eksisterende bindvev opp og gjør at nytt og friskt bindevev oppstår under huden. Dette fører til at hudens overflate strammes opp. Ulthera kan både «se» under huden samt stramme opp bindevev under uten å skade overflaten av huden.

 

Hvor lenge varer resultatet etter Ulthera?

I og med at behandlingsmetoden er ny, vet vi ikke hvor lenge resultatene av behandlingen varer. Hos våre pasienter ser vi at resultatet fortsatt er strålende etter tre år, som er så lenge vi har utført behandling med Ulthera. Vi antar derfor at effekten er permanent.

 

Hvem kan utføre behandling med Ulthera?

Ulthera er teknisk krevende prosedyre som krever kunnskaper om ansiktets oppbygning for best resultat, samt for å unnga skader på og under huden. Det er derfor viktig at behandlingen utføres av spesialisert lege, for eksempel plasikkirurg eller hudspesialist, for en trygg behandling. Dr. Marcus Eriksson (plastikkirurg) hos Privatklinikken har utført behandling med Ulthera i mange år, og oppnår svært fine resultater med metoden. Hos oss gjøres behandling med Ulthera smertefritt med lokalbedøvelse.

Pris fra 15 000

Bestill time for ulthera

Kvinne overkropp og ansikt

Hvordan Ulthera virker

Pasient om Ulthera