Plastikkirurg

Høye krav til tittelen plastikkirurg (plastisk kirurg)

Kravene som stilles for å bli en godkjent plastisk kirurg utarbeides av myndighetene i nært samarbeid med Den norske lægeforening. Utdanningen til spesialist i kosmetisk og plastisk kirurgi kan først starte etter 6 år med medisinsk grunnutdanning til lege og 1,5 år med legetjeneste med veiledning (turnustjeneste).

 

Trygghet med spesialist som ansvalig lege

Alle virksomheter som leverer tjenester innen plastikkirurgi – både offentlige sykehus og private kosmetiske klinikker – skal ha en ansvarlig lege som er presentert med navn. Det er imidlertid ikke et krav om at ansvarlig lege skal være spesialist i plastikkirurgi, men for deg som kunde vil dette være en stor trygghet. Om din lege er godkjent spesialist i plastisk kirurgi kan du finne ut på Den norske legeforening sin liste over godkjente spesialister i plastisk kirurgi.

Dr. Marcus Eriksson - Spesialist i plastikkirurgi (plastisk kirurg)

DR. MARCUS ERIKSSON

Spesialist i plastikkirurgi

Dr. Marcus Eriksson som er ansvarlig lege hos Privatklinikken er utdannet lege og spesialist i plastikkirurgi. Han var lang erfaring med kosmetisk medisin og kirurgi.

BESTILL TIME

Bestill en konsultasjonstime for plastisk kirurgi (plastikkirurgi) eller kosmetisk behandling, så gir vi deg gode råd for det du ønsker å oppnå. Du finner Privatklinikken i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Du kan også ringe oss på telefon 91919100.