Privatklinikken Stavanger / Sandnes

Maxi Sandnes Senter
Inngang Maxi Velvære

Gravarsveien 7, 4306 Sandnes
(vi deler midlertidig lokale med Maxi Velvære)

91 91 91 00

Sentralt på Maxi Senter

Privatklinikken Stavanger/Sandnes finner du på Maxi Senter.

Plastisk kirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger/Sandnes

Privatklinikken i Stavanger/Sandnes er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastisk kirurgi (plastikkirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Stavanger/Sandnes har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger/Sandnes. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Stavanger/Sandnes er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Spørsmål om plastisk kirurgi eller kosmetisk behandling?

Har du spørsmål om plastisk kirurgi eller kosmetisk behandling i Stavanger? Send oss en e-post!