Privatklinikken Stavanger

Løkkeveien 35
4008 Stavanger
Inngang Stavanger Spa Clinique

91 91 91 00

Sentralt i Stavanger sentrum

Privatklinikken Stavanger finner du midt i Stavanger sentrum. Rett i nærheten av Breiavatnet, Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Atlantic Hotel.

Plastisk kirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger

Privatklinikken i Stavanger er en privatklinikk for spesialiserte legetjenester innen plastisk kirurgi (plastikkirurgi) samt kosmetisk medisin og behandling. Vi tilbyr de nyeste og tryggeste metodene som gir deg et fantastisk resultat. Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene gjennom å sette pasientens behov i fokus og levere helsetjenester av høy kvalitet.

 

Dyktige medarbeidere med lang erfaring

Privatklinikken Stavanger har dyktige medarbeidere med lang erfaring både når det gjelder kirurgi, operasjonssykepleie, anestesi og administrasjon. Vi representerer mange års erfaring innen pasientbehandling. Med vår bakgrunn og erfaring ønsker vi å hjelpe deg.

 

Spesialistklinikk for plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Vi er en spesialistklinikk med hovedvekt innen plastikkirurgi og kosmetisk behandling i Stavanger. Med et stort volum av operasjoner og behandlinger årlig, har vi meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Hos Privatklinikken Stavanger er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Spørsmål om plastisk kirurgi eller kosmetisk behandling?

Har du spørsmål om plastisk kirurgi eller kosmetisk behandling i Stavanger? Send oss en e-post!