Brystkirurgi

Vi hjelper deg med dine bryster

Brystene er i forandring hele livet både når det gjelder form, volum og struktur. Faktorer som påvirker brystenes utseende er gener, alder, kroppsvariasjoner, graviditet, amming, vektøkning og -reduksjon og naturlig påvirkning av tyngdekraften. Det er opp til deg hvordan du ønsker at brystene skal se ut. Privatklinikken og Dr. Marcus Eriksson har lang erfaring når det gjelder brystoperasjoner, som er et av de mest vanlige kosmetiske inngrepene hos oss.

 

Brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon

Ved hjelp av kirurgi kan vi forandre brystene på ulike måter og med ulike metoder. De kan gjøres større, mindre, løftes eller rekonstrueres. Brystenes fysiske egenskaper som størrelse, form, kjertelmengde og hudkvalitet er med på å avgjøre hva vi kan gjøre for deg. Du er velkommen til konsultasjon hos oss, så kommer vi sammen frem til hvilken metode som er best for deg, samt hvilke resultater som er mulig å oppnå utfra dine forutsetninger og kriterier. Vi utfører brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon.

 

Vi tilbyr følgende brystoperasjoner

Brystforstørrelse
– med proteser
– med eget fett

Brystløft
– alene
– med proteser

Brystreduksjon

 

Brystforstørrelse med silikonproteser

Vanlige spørsmål om silikonpupper

Protese under eller over muskelen? Rund eller dråpeformet protese? Saltvann eller silikongelé? Flytende eller formstabil silikongelé? Proteseoverflate som er ru, glatt eller PU? Innsetting av proteser via snitt under brystet, snitt rundt brystvorten, snitt i armhulen eller via navlen? Hva er best? Hva er best for meg?

 

Protesen over eller under muskelen? Hva er best?

Begge deler i kombinasjon er best! Metoden kalles «Dual Plane» og innebærer at det lages en lomme UNDER muskelen og en annen lomme OVER muskelen. Det lages altså lommer i to («Dual») lag («Plane»). Protesene legges inn i lommen UNDER muskelen. Silikonprotesene blir da liggende under brystmusklene slik at protesene ligger godt skjult. Utseende og berøring av brystene blir derfor naturlig. Den andre lommen OVER muskelen gjør at brystet uten hindring kan løftes opp og bevege seg oppover uten være låst til brystmuskelen. Dette gir et løft og motvirker fremtidig heng av brystene.

«Dual Plane» krever dobbelt så mye jobb med å lage to lommer, istede for den éne lommen som ellers er vanlig. Hos Privatklinikken synes vi at det er verdt den ekstra jobben for å kunne tilby deg det fineste resultatet. Kun det beste er godt nok for din kropp.

 

Valg av protese

Dersom man legger inn en protese med «Dual Plane»-teknikk, ligger protesen til stor del med baksiden rett på ribbeina under brystmuskelen. Dersom protesen fester seg mot ribbeina, kan den ikke bevege seg nedover med tiden. Dette motvirker utvikling av hengende bryster, noe som ofte skjer dersom proteser legges inn mer overfladisk OVER muskelen (den vanligste metoden i Norge).

For å kunne garantere at protesene fester seg mot ribbein, bør man velge proteser med PU-overflate. PU er en patentert overflate som stimulerer kroppens bindevev til å vokse inn i protesens overflate slik at at protesen blir en integrert del av kroppen. Protesene blir liggende stabilt der de i utgangspunktet ble plassert mot ribbein. Det blir ingen ekstra tyngde i brystene som kan trekke ned brystene (heng). PU-proteser lages med formstabil gelé i rund fasong eller dråpeform. Det mest naturlige resultatet blir med dråpeform, da denne formen er utviklet spesielt for å etterligne et stort og naturlig flott kvinnebryst.

 

Bestill konsultasjonstime for brystoperasjon

Vi tilbyr brystoperasjoner (brystforstørrelse, brystkøft, silikonproteser, silikonpupper, brystreduksjon) ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så legger vi en behandlingsplan utfra dine ønsker. Velkommen til Privatklinikken!

Brystoperasjon (brystforstørrelse, brystløft, brystproteser, brystreduksjon) i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Kristiansand

Garanti ved brystforstørrelse

5 års inngrepsgaranti ved brystforstørring med silikon (silikonproteser) hos Privatklinikken! En ekstra sikkerhet.