Vanquish fettfjerning

Fettfjerning uten kirurgi med de mest fornøyde kundene

Vanquish fjerner fett ved hjelp av fokuserte radiobølger som har effekt på fettvev, uten å påvirke annet vev som muskler, hud, nerver etc. Radiobølgene varmer spesifikt opp fettcellene til en temperatur som ikke er smertefull, men som leder til at fettcellen dør i løpet av 2-3 måneder (så kalt apoptose). Resultatet av behandlingen med Vanquish er permanent da det ikke dannes nye fettceller.

En kan ta én eller flere behandlinger, og resultatet av hver behandling avhenger av effekt-innstilling på maskinen og tiden som brukes til behandlingen. Et stort «håndtak» plasseres over områdene som ønskes behandlet. Uten hudkontakt.

 

Vanquish kompletterer CoolSculpting og Liposonix

Hos Privatklinikken kompletterer Vanquish våre andre fettfjerningsmetoder som CoolSculpting og Liposonix, slik at vi alltid kan tilby deg best mulig behandling for fettfjerning uten kirurgi. Hver av behandlingsmetodene har forskjellige egenskaper og vi benytter den metoden gir deg det beste resultatet.

Vanquish er godkjent av FDA i USA som stiller verdens strengeste krav til sikkerhet og dokumentert virkning av medisinske behandlinger.

 

Bestill konsultasjonstime for Vanquish

Vi tilbyr Vanquish ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så legger vi en behandlingsplan for fettfjerning uten kirurgi utfra dine ønsker og forutsetninger. Velkommen til Privatklinikken!

 

Forventet behandlingsresultat hos Privatklinikken

Kropp - mage og rumpe