SideLaze800

Effektiv oppstramming av ansikt og hals

SideLaze800 er en nyhet på markedet for oppstramming av ansikt og hals. SideLaze er en unik laser som kan sende laserstråler i en rett vinkel på 90 grader ut av spissen på en optisk laserfiber. Når den tynne laserfiberen brukes til behandling under huden kan den roteres nedover 90 grader og smelte fett, stramme opp bindevev eller kutte av skjemmende muskelbånd på halsen. Når laserfiberen roteres til siden kan en kutte av tråder som holder huden slik at huden strammes og løftes som ved et ansikts- eller halsløft – helt uten skjæring i huden eller arr. SideLaze800 er en behandling helt uten kirurgi!

Når laserfiberen rettes opp mot undersiden av huden brukes laseren effektivt til å stramme opp huden maksimalt. Den unike laseren SideLaze800 gjør at det for første gang er mulig for en plastikkirurg å utrette det samme som man utretter ved en vanlig hals- og ansiktsløftsoperasjon, men helt uten kirurgi. Behandlingen etterlater ingen arr og man er tilbake til det daglige kort tid etter behandling.

 

Behandling med SideLaze800

En behandling med SideLaze800 utføres under lokalbedøvelse, og du kjenner ingen smerte. Man kan oppleve noe smerte i det behandlede området i den første perioden etter behandling, men dette kan unngås ved hjelp av smertestillende. Endelig klinisk resultat etter behandling med SideLaze800 kan sees etter seks måneder.

 

Videreutvikling av Cellulaze

SideLaze800 er en videreutvikling av den unike laseren Cellulaze, der samme prinsipper brukes til permanent forbedring av cellulitter etter kun én eneste behandling. Per i dag er Cellulaze den eneste metoden i verden for permanent bedring av cellulitter. Andre behandlinger gir kun midlertidige resultater som krever flere behandlinger.

SideLaze 800

  • Ansikt og hals
  • Kvinner & menn
  • Umiddelbar stramming av underhud
  • Effektiv fettfjerning (særlig langs kjeve, hake og hals)
  • Stimulerer naturlig kollagenproduksjon

Pris fra 25 000

Bestill time for sidelaze

Ansikt med stram hud - rynkefri