Rumpeforstørrelse / rumpeløft med rumpeimplantat

Forming, fasthet, løft og oppstramming av rumpe med naturlig resultat

Med årene forsvinner fett og fylde fra rumpen. Derfor blir rumpen flatere og klær sitter dårligere. Det blir løs hud med rynker som siger nedover på rumpen, og det kan oppstå ujevnheter vist som som cellulitter.

Mange prøver trening, filler-behandling og/eller fettinnsprøyting, såkalt Brazilian Butt Lift (BBL), for å få tilbake tapt fylde og fasong.

Rumpeproteser har et dårlig rykte grunnet svært variert resultat over tid. Rumpeprotesen blir ofte synlig; protesen sklir nedover og huden tøyes og blir løsere. Årsaken til dette er at rumpeproteser blir satt inn under huden på rumpen (oppå rumpemuskelen).

Med bedre teknikk og bedre proteser opererer vi inn rumpeproteser under (ikke over) rumpemuskelen. Rumpemuskelen holder da protesen på plass og det blir ingen tøying av huden. Rumpemuskelen skjuler protesen slik at det blir et naturlig og varig resultat. Rett etter en slik operasjon kan man sitte og ligge. Ikke synlig arr.

Rumpeforstørrelse / rumpeløft med rumpeproteser løfter og strammer huden på rumpen. Cellulitter på rumpen glattes ut. Rumpen blir fastere – og med en «yngre» fasong.

Ta kontakt med Privatklinikken for å høre hvordan vi kan hjelpe deg ved våre klinikker i Norge.

Rumpeforstørrelse med rumpeimplantat