Øyelokkoperasjon

Vi kan hjelpe deg med dine øyelokk

Privatklinikken og Dr. Marcus Eriksson kan hjelpe deg med dine øyelokk. Vi har lang erfaring med øyelokkoperasjoner (øyelokksoperasjon/øyelokkplastikk). Hos oss får du trygghet og et skånsomt og pent resultat.

De første normale aldringstegn melder seg gjerne først rundt øynene. Øyebrynene synker og huden på det øvre øyelokk blir slappere. Poser under øynene som før bare var synlige om morgenen, blir etter hvert fremtredende hele dagen. Huden rundt øynene blir tynnere, mindre elastisk og «smilerynkene» blir mer synlige med årene. På grunn av stadig bevegelse, blir også musklene rundt øyet fortykket. Fettposer bak øyemuskelen vil etter hvert bule ut som «poser» (nedre øyelokk). Slike fettposer kan også forekomme hos unge. Hvor fort slike forandringer oppstår avhenger av arvelige faktorer og miljøpåvirkninger, som bl.a. røyking, alkohol og soling.

 

Alderen betyr lite for øyelokkoperasjon

Alderen betyr lite i forhold til om man egner seg til en øyelokkoperasjon av øvre og/eller nedre øyelokk. Ungdom kan ha medfødte fettputer som er til sjenanse. Eldre mennesker kan ha hudfolder som ikke bare er skjemmende, men som også forstyrrer synet og gir symptomer på tretthet.

 

Øyelokkoperasjoner har rask tilheling

Det benyttes enten narkose eller dyp søvn med lokalbedøvelse under øyelokkskirurgi – slik at du ikke opplever noe ubehag. Selve inngrepet er helt smertefritt, og operasjonssnittene plasseres slik at de er minst mulig synlige etter operasjonen. Har du problemer med både øvre og nedre øyelokk kan begge deler opereres samtidig. Operasjon av øyelokk er et skånsomt inngrep som gir et svært godt resultat. Kort tid etter operasjonen vil operasjonsarrene være nærmest usynlige, og du vil få et naturlig og undommelig utseende rundt øynene. Arrene forsvinner etter noen måneder, og i den første tiden kan de effektivt skjules med sminke.

 

Øvre øyelokkoperasjon og nedre øyelokkoperasjon

På det øvre øyelokket fjernes overskudd av hud, fett og muskelfibre. Det fjernes såpass mye hud at du akkurat kan lukke øyet. På det nedre øyelokket fjernes også overskytende hud, muskel og fett. For ikke å få for mye strekk på det nedre øyelokket, er det kun små mengder hud som fjernes. Hos yngre fjernes kun fett under øynene.

 

Konsultasjon for øyelokkoperasjon

Under konsultasjon for øyelokkoperasjon undersøkes både hud, øyemuskel og fettputene. Spesielt vurderes det om for eksempel et panneløft vil gi bedre resultat. Du vil bli forklart hva som skjer under operasjonen, hvor snittene blir lagt, hva som skjer etter operasjonen, samt resultat som kan forventes og om mulige bivirkninger.

 

Varig og fantastisk resultat

Alderen betyr lite i forhold til om man egner seg til en øyelokkoperasjon. Ungdom kan ha medfødte fettputer som er til sjenanse. Eldre mennesker kan ha hudfolder som ikke bare er skjemmende, men som også forstyrrer synet og gir symptomer på tretthet.

 

Øyelokkoperasjoner har rask tilhelning

Etter en øyenlokkoperasjon vil du som regel se yngre ut, føle deg mer våken og se mer opplagt ut. Resultatet er varig og øynene blir gjerne mer åpne. Med våre erfaring og kompetanse, gir Privatklinikken deg et fantastisk resultat.

Privatklinikken Oslo