Privatklinikken tilbyr nå EarFold for korreksjon av utstående ører!

Utstående ører kan nå behandles med en ny og enkel metode hos Privatklinikken. Ingen bandasjer!

Øreplastikk

Utstående ører – en relativt vanlig tilstand

Utstående ører er en relativt vanlig arvelig tilstand med stor variasjon i grad og form. De aller fleste ønsker i dag å operere sine barn før skolealder for å unngå ulemper som mobbing, men det er ikke sjelden at vi opererer ungdom eller voksne hvor ørene ikke har blitt korrigert i barnealderen.

Privatklinikken kombinerer forskjellige teknikker for å oppnå det du som pasient ønsker som resultat. Dette vil vi gå nøye gjennom under konsultasjonen. Målet er å skape et naturlig utseende øre, som ikke fanger mer oppmerksomhet enn øret normalt skal gjøre.

 

Hvilket resultat kan du forvente etter operasjon av utstående øre?

Det viktigste for de aller fleste pasienter er at ørene kommer mer inntil hodet på naturlig måte. Dette kan vi hjelpe deg med.

 

Slik utføres øreplastikk

Inngrepet utføres stort sett alltid i lokal bedøvelse. Hos mindre barn i narkose.

Det legges et lite snitt bak ørefolden øverst i øret på forsiden . Huden over brusken på ørets fremside løsnes gjennom dette lille snittet. Ved hjelp av en diamant fil slipes brusken tynn slik at en ny fold lett kan formes. Vi setter to små tråder under huden som  holder øret på plass i denne nye formen.

For å holde ørene i ro mens snittene gror må man gå med bandasje rundt hodet i en uke. Denne fjernes samtidig som stingene tas. Det er fint om øret tapes nattetid i en måned etter inngrepet.

Det er sjelden en opplever komplikasjoner ved operasjon av utstående ører (øreplastikk). Blødninger med blodansamling under huden kan forekomme, men dette vil enkelt kunne behandles.

Det er også svært sjelden at øret går tilbake til gammel form.

Øreplastikk - korreksjon (operasjon) av utstående ører

BESTILL TIME

Øreplastikk av utstående ører

Vi tilbyr øreplastikk av utstående ører i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så lager vi en behandlingsplan utfra dine ønsker.