MiraDry Trifecta

Privatklinikken har oppdatert til nyeste versjon av Trifecta. Raskere, trygg og smertefri svettebehandling.

Denne behandlingen gir deg varig reduksjon av svette, hår og lukt!

Privatklinikken er den første og eneste i Norge med den revolusjonerende svettefjerningsbehandlingen MiraDry Trifecta. Bli kvitt dine svetteproblemer i dag!

MiraDryTrifecta er en unik og patentert metode hvor mikrobølger destruerer svettekjertlene under armene. Revolusjonerende behandling som ble godkjent av FDA i USA (Food and Drug Administration) i 2011. Du blir kvitt svette, hår og dårlig lukt under armene etter en behandling. Helt uten kirurgi.

 

Varig og smertefri behandling hos Privatklinikken

  • Når svettekjertlene er fjernet med MiraDry Trifecta, kan de ikke erstattes av nye svettekjertler
  • Etter behandling med MiraDry Trifecta reduserer du svette, hår og lukt under armene
  • Smertefri svettebehandling i lokalbedøvelse

 

Den varige løsningen på svetteproblemet

Ved Privatklinikken gjøres behandling med MiraDry Trifecta maksimalt effektivt av lege for å oppnå 85-100% reduksjon av svette under armene. Klinikker i USA behandler ofte to ganger med noen ukers intervall, men oppnår ikke bedre resultat (amerikanske klinikker har et gjennomsnittlig resultat på 82% svettereduksjon). Til sammenligning gir midlertidig Botox-behandling mot svette 82-87% reduksjon.

For den som har et svetteproblem under armene er 85-100% permanent reduksjon av svette en fantastisk bedring av livskvalitet. Våre behandlede pasienter med MiraDry Trifecta er ekstremt fornøyde med behandlingen. MiraDry Trifecta gir deg den varige løsningen.

  • For både kvinner og menn
  • 2 av 3 pasienter er kvinner, 1 av 3 er menn
  • 3 av 4 pasienter er «millenials» (18-44 år)
MiraDry Trifecta

Svettetest før Trifecta

MiraDry (permanent svettebehandling)

Svettetest med jod og stivelse  i venstre armhule før behandling med Trifecta. Det mørke området viser med stor nøyaktighet utbredelsen av problemområdet med svette. Behandlingen med Trifecta gjøres deretter med 100% nøyaktighet – smertefritt i lokalbedøvelse.

Rett etter Trifecta

Rett etter behandling med MiraDry (permanent svettebehandling)

Etter behandling med Trifecta er det normalt at behandlingsområdet under armene hovner opp og får blåmerker. Dette forsvinner av seg selv etter 3-14 dager (individuelt) og vises ikke ved bruk av genser.

MiraDry Trifecta permanent svettefjerning hos Privatklinikken i Oslo

«Var noe øm, rød og hoven under armene, men tok en Ibux før jeg gikk på arbeid. Definitivt verdt det! Har vært en hel dag ute av huset uten å svette under armene. Ikke et eneste klesskift. Helt fantastisk. Tusen takk for hjelpen! :)»

– Pasient (dagen etter Trifecta)

Etter mange år med store svetteproblem fikk jeg gjennomført Trifecta av Dr. Marcus Eriksson, og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg følte meg trygg fra første stund, og fikk hele tiden underveis god informasjon om hva som skulle foregå.

Veldig god og oppdatert fagkunnskap, med et genuint ønske om pasientens beste. Rask respons ved henvendelser, og god oppfølging på mail i etterkant av operasjon med før-bilde.

Nå nyter jeg hver dag med 100% tørre armer og forbedret livskvalitet – et resultat jeg ikke hadde turt å håpe på. Anbefaler både klinikken og Trifecta på det varmeste!

– Pasient (fra legelisten.no)