Liposonix

Effektiv fettfjerning uten kirurgi med Liposonix

Liposonix er en unik, trygg og ikke-kirurgisk behandling for fettfjerning. Det er en revolusjonerende behandling som eliminerer fett ved hjelp av høy intensitet og fokusert energi fra ultralyd. Liposonix er en perfekt behandling for folk som trenger hjelp der kosthold og mosjon bare ikke vil fungere. Noen ganger trenger en bare litt hjelp for å oppnå den kroppsformen en ønsker.

En behandling med Liposonix hos Privatklinikken varer i én time. Behandling av mage/midje vil vanligvis resultere i reduksjon av omkrets på 2,5 centimeter – tilsvarende en midjestørrelse. Fettcellene under hudlaget påvirkes av Liposonix, og kroppens naturlige avfallshåndtering sørger for å kvitte seg med de behandlede fettcellene i løpet av 8 til 12 uker. En behandling for permanent fettfjerning uten kirurgi med Liposonix kan i tillegg stramme inn huden i det behandlede området.

Liposonix er ikke ment å være en erstatning for trening eller sunt kosthold og livsstil, men en måte å bistå med fettreduksjon i problemområder som fastholder på fett til tross for pasientenes beste innsats. Ansvarlig lege er Dr. Marcus Eriksson, spesialist i plastikkirurgi med 20 år i faget. Privatklinikken tilbyr et sikkert og profesjonelt resultat på din vei til ditt mål.

Kropp - mage og rumpe

Liposonix kan behandle

  • Mage/midje
  • «Love handles»
  • Rygg
  • Lår
  • Armer

BESTILL TIME FOR LIPOSONIX

Vi tilbyr Liposonix ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, og få fjernet fettet med en trygg og ikke-kirurgisk behandling. Velkommen til Privatklinikken!