Juvederm filler

Glatt ut rynker og folder med Juvederm

Juvederm er en gele med glatt konsistens, som består av Hyaluronsyre. Det er et stoff som finnes naturlig i huden, og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner leppenes utseende. Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens, som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. De fleste andre fillere har en granulatkonsistens, slik at de kan kjennes kornete.

 

Juvederm og hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i  kroppen. Ved fillerbehandling blir Hyaluronsyre (Juvederm) injisert inn i rynkene for å fylle de opp. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munnen, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene. Behandlingen gir umiddelbare resultater. Det finnes flere ulike filler-behandlinger, som for eksempel: RestylaneEllanse (Ellansé) og Radiesse.

Våre plastikkirurger finner behandlingen som passer best for deg – utfra hva du ønsker å behandle.

 

Leppeforstørrelse / leppeforstørring med Juvéderm

Juvederm er en av markedets mest eksklusive filler for lepper. Leppeforstørrelse med Juvederm gir fantastisk fuktige og veldefinerte lepper som varer i lang tid. Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain og gjør injeksjonsprosessen skånsom og forbundet med lite ubehag. Juvéderm er et naturlig produkt. Inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke mimikken.

Pris fra 3.000

Bestill time for Juvederm

Kvinne overkropp og ansikt