Iovera

Iovera mot rynker

Injeksjon av legemidler har eksistert i mange år og blitt en utbredt rynke- og skjønnhetsbehandling for både kjendiser og «vanlige» mennesker. Til tross for at legemidler er trygt å bruke er det mange som ikke ønsker dette sprøytet inn i ansiktet sitt. Nå har det kommet et alternativ. Denne nye behandlingen, iovera, virker ved hjelp av kulde.

Kulden fra Iovera appliseres i et drøyt minutt på de nerver i tinningen som styrer musklene som forårsaker rynker i pannen. Kulden gjør at “rynkenervene” umiddelbart blir lammet og at rynkene forsvinner umiddelbart. Kuldebehandling med Iovera har samme varighet som legemidlene som benyttes til samme formål, men effekten kommer umiddelbart ved behandling. Du slipper å vente inntil en uke. Den store forskjellen mellom Iovera og legemidlene er at rynkebehandling med kulde ikke er legemiddel som sprøytes inn. Dette er derfor en tryggere måte å fjerne rynker på.

 

Hvordan virker Iovera?

Når du fryser på hendene i sterk kulde, kan fingrene bli numne og det blir vanskelig å bevege fingrene. Dette er resultat av kulde på nerver. Med Iovera bruker vi denne effekten målrettet mot en bestemt nerve som styrer musklene som forårsaker rynker i pannen og mellom brynene. Et intenst “kuldesjokk” gjør at nerven går i «dvale» i inntil fire måneder, slik at musklene slapper av og rynkene forsvinner.

 

Resultat, pris og bivirkninger

Resultatene ved behandling med Iovera er imponerende – og pasientene er svært fornøyde med behandlingen. Virkningen av kuldebehandlingen kommer umiddelbart og har samme varighet som legemidler – ca. 4 måneder. Den nye rynkebehandlingen med Iovera krever kompetanse å benytte og utføres av plastikkirurg eller annen lege med spesialkompetanse og opplæring for behandlingen. Prisen er den samme som for Botox for flere områder i pannen. Bivirkninger er svært skjeldent, men er de samme som ved legemidler til formålet; kortvarig hevelse, blåmerke og hodepine rett etter en behandling.

 

Iovera kan brukes til mer enn rynkebehandling

Denne nye behandlingen med kulde kan brukes til mer enn rynkebehandling. Bruk av kulde for å midlertidig deaktivere nerver er allerede en etablert teknikk for å hjelpe pasienter med kroniske smerter. Pasienter kan gjøres smertefrie i måneder umiddelbart etter en behandling med kulde fra Iovera.

 

Behandling med Iovera

Apparatet som brukes til kuldebehandling av rynker heter Iovera og er omtrent på størrelse med en stor penn. Under rynkebehandling av pannen blir det gitt litt lokalbedøvelse. Kuldebehandlingen gjøres ved at en liten “nål” settes i og under huden nøyaktig der rynkenervene løper. Etter et døyt minutt er behandlingen ferdig og resultatet sees umiddelbart. Smertefritt med kun en følelse av trykk.

Pris fra 5 000

Bestill time for iovera

Kvinne overkropp og ansikt