Hudbehandling med stamceller

Fremtidens hudbehandling – allerede nå!

Den ideelle behandlingen for å skru tiden tilbake og få en ung hud er ved hjelp av dine egne stamceller som transplanteres inn i huden.

Yngre og bedre hud med stamceller

Stamceller er hvilende celler som aktiveres når miljøet rundt dem forandres, for eksempel i forbindelse med reparasjon av en skade. Stamceller har evne til å bli alle typer celler, for eksempel hudceller.

Hudbehandling med stamceller gjøres smertefritt i lokalbedøvelse. Stamceller høstes fra ditt eget fettvev. Alt av fett og fettceller fjernes og det gjenstår deretter stamceller omgitt av naturlig støttevev. Dette sprøytes inn i huden som en «skin booster». Helt uten kirurgi.

Umiddelbar effekt

Hudbehandling med stamceller gir en umiddelbar effekt, men den unike effekten kommer i løpet av 1-2 måneder. Stamcellene forvandles til hudceller, «nyfødte» hudceller, og dermed får du en yngre hud. Huden blir tykkere og mer elastisk. Alt som kjennetegner en sunn og frisk hud. Ingen annen behandling, som for eksempel hudkremer, laser, peeling, kan gjøre tilsvarende.

Privatklinikken har god erfaring med denne unike behandlingen.

Stamceller er utmerket som anti-age behandling

Egner seg godt for å forebygge rynker rundt øynene og på overleppen – områder hvor rynker ofte viser seg først når huden eldes.

Vitenskapelig dokumentert at stamceller bedrer hudkvaliteten

Det foreligger solid vitenskapelig dokumentasjon for at stamceller bedrer hudkvaliteten. F. eks. P. Tonnard 2013.

Ultralydbilder før og etter stamcellebehandling

Kontroll 1 år etter behandling hos Dr. Marcus Eriksson viser 50% økning i hudtykkelse. Varig resultat. Ytterligere økning (tykkere hud) kan oppnås ved å gjenta behandlingen.

Hudbehandling med stamceller (stamcellebehandling) - før
Hudbehandling med stamceller (stamcellebehandling) - etter

Pris fra 10 000

Bestill time for hudbehandling med stamceller

Hudbehandling med stamceller - få en yngre hud med dine egne stamceller
PRP behandling

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Dracula-therapy. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Dette er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans. Hollywoodkjendis Angelina Jolie og Kim Kardashia er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen!

Behandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

Hva kan behandlingen gjøre for deg

 • Redusere linjer og rynker.
 • Jevnere hudfarge.
 • Redusere porer.
 • Redusere arr.
 • Regenerer huden.
 • Får sår til å gro.
 • Stimulerer benvekst.
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.
 • Reduserer strekkmerker.
 • Solskader i hud.
 • Poser under øyne.

Hvordan foregår behandlingen

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere. For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles. Bedøvelseskremen ligger da på huden i ca 1 time. Selve behandlingen tar ca 30 min.Etter at man har fått injisert stamcellene/vekstfaktorene i de aktuelle behandlings-områdene, brukes en micro-needling rulle over området, slik at det lages mikroskopiske hull i huden. Deretter tar man og masserer inn resterende mengde (ca 2 ml.)med stamceller/vekstfaktorer i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet. (For mer info om micro-needling, se behandlings-oversikten vår) Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken for å få et enda bedre resultat. Den mest vanlige, er å kombinere med Restylane, da sitter Restylanen enda bedre og lenger enn vanlig. Behandlingen utføres av offentlig godkjent helsepersonell.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen alle?

Det er ingen former for allergiske reaksjoner, og alle kan behandles i alder 18 – 100 år, samt alle hudtyper. De eneste gruppene man ikke behandler er gravide og blødere.

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Her kan man bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen og Arncia salve i etterkant for å redusere faren for å få blåmerker. Man kan også bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker.

Hvor mange behandlinger/hyppighet

Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.

Langtids-effekten av behandlingen

Behandlings-effekten er langtidsvarende. Etter først å hatt et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene vedlike.