Fillers

Hos Privatklinikken utføres all behandling med filler av Dr. Marcus Eriksson som er lege og spesialist i plastisk kirurg. En filler-behandling gir et umiddelbart resultat. Jevn ut rynkene på én-to-tre!

 

Hva er en «filler»?

Skjønnhetsidealene forandrer seg over tid. Det samme gjelder ansiktet vårt etter hvert som vi blir eldre. Med en «filler», som Restylane, Juvederm, Ellansé eller Radiesse, får du et naturlig skjønnhetsløft basert på en tynn gelè av hyaluronsyre, som forøvrig finnes i bindevevet naturlig. Geleen injiseres i huden i små mengder via en svært tynn nål. Resultatet vises øyeblikkelig.

Behandling med filler brukes til å jevne ut furer og rynker, skulpturere lepper og forme ansiktskonturer. De vanligste behandlingsområdene er glabellafurer (mellom øyenbrynene), nasiolabiale furer (fra neseroten til munnvikene) og leppene. Med en slik behandling får du et langvarig og naturlig skjønnhetsløft.

 

Hvordan utføres en behandling?

Under behandlingen injiseres den krystallklare gelen i huden i små mengder via en svært tynn nål. Gelen skaper volum under rynken som dermed løftes opp og jevnes ut. Ved leppeskulpturering eller forming av ansiktskonturer tilføres volum og form til det behandlede området.

 

Hvor lang tid tar en filler-behandling?

Det er en rask og enkel prosedyre og vil normalt ta 20-30 minutter.

 

Hvor lenge varer effekten?

Produktet ligger i huden i ca. 9-24 måneder – avhengig av hvilken hudtype du har og hvilket filler-produkt som benyttes. I leppene er varigheten ca. 6-20 måneder.

 

Er det noen bivirkninger med behandlingen?

Et filler-produkt består ofte av et naturlig stoff som vi allerede har i huden vår. Det inneholder ingen stoffer fra dyreforsøk og fremkaller ikke allergiske reaksjoner. Betennelse er meget sjelden (ca. 1 av 2000 tilfeller).

I forbindelse med selve stikket kan man bli litt øm, hoven og rød i noen dager, men dette går alltid over. Man kan også oppleve midlertidige blåmerker i noen få dager etter behandlingen (som evt. kan sminkes bort).

 

Hvem kan bruke det?

I prinsippet kan alle bruke det. Imidlertid må man vente hvis man har infeksjon eller spesielle utslett i huden der du skal behandles. Hvis du er usikker på om du kan få produktet kan du ringe og snakke med legen eller sykepleieren vår om dette.

 

Gjør det vondt?

De fleste synes injeksjonene er relativt smertefrie. Det kan stikke litt – omtrent som et myggstik. Om du vil, kan en bedøvelseskrem påføres området som skal behandles.

 

Hvor raskt får jeg se resultatet?

Resultatet vises øyeblikkelig. Dersom det oppstår noe hevelse under behandlingen, vil sluttresultatet vises på sitt beste etter noen dager, når hevelsen har gått ned.

 

Hvordan vil jeg se ut etter en filler-behandling?

Rett etter behandling kan det oppstå en lett rødme, hevelse, ømhet og kløe på behandlingsstedet. Dette er en normal injeksjonsrelatert reaksjon. Ubehaget er forbigående og går vanligvis over etter et par dager. Rett etter en leppebehandling kan leppene hovne litt opp og vil se noe ujevne ut. Dette kan varer bare i noen dager.

Kvinne overkropp og ansikt

Fillers kan brukes til

  • Volum i leppene

  • Leppekontur

  • Behandling av rynker og linjer på hals og bryst

  • Behandling av ryker på hender

  • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben

  • Nesekorreksjoner

  • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier

  • Gjenopprettelse av fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender

  • Arrbehandling

 

Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

Vi tilbyr fillers