Ellansé

En unik filler i særklasse

Dr. Marcus Eriksson er kjent for naturlige behandlingsresultater med fillere. Ellansé (Ellanse) er en unik og innovativ filler i særklasse som introduserer en ny æra for skjønnhetsbehandlinger av sin type. Ellansé (Ellanse) er en filler som gir deg fordelene av både umiddelbar korrigering av rynker og folder, samt stimulering til produksjon av kroppens eget naturlige filler, kollagen, noe som gir et vakrere, friskere og mer langvarig resultat.

 

Stimulerer naturlig kollagenproduksjon

Kollagen er en av de viktigste støttene for strukturer som finnes naturlig i huden. Kollagen bidrar til å opprettholde tetthet, elastisitet og smidighet. Med tiden mister huden gradvis sin naturlige kollagen, noe som fører til at ansiktets strukturer faller noe sammen og danner rynker og folder. Ellansé  (Ellanse) bruker kroppens naturlige reaksjon for å stimulere produksjonen av kroppens eget kollagen som gjenoppretter et friskt og ungdommelig utseende.

 

Trygt og diskré hos Privatklinikken

Behandlingen med Ellanse (Ellansé) er rask og uføres av Dr. Marcus Eriksson som er lege og spesialist i plastisk kirurgi og kosmetisk behandling. Sikkert og profesjonelt resultat av en behandler med lang erfaring. Dr. Marcus Eriksson er kjent for naturlige behandlingsresultater med fillere.

 

Mer om Ellansé

Ellansé (Ellanse) er fremstilt av myk biomedisinsk polycaprolactone, som er en innovativ og unik dermal filler som også øker hudens kollagenproduksjon. Produktet er regnet som et trygt bionedbrytbart materiale er derfor mye benyttet i medisinsk kirurgisk sammenheng, blant annet til selvoppløsende kirurgisk sutur (tråd), ortopediske implantater og dentale implantater.

Ellansé (Ellanse) har gjennomgått omfattende kliniske tester for å sikre at det er trygt, og det er derfor både CE-godkjent og FDA-godkjent. Etter behandling med Ellansé kan man få hevelse i de områdene som er behandlet, men dette avtar etter noen dager.

Kvinne overkropp og ansikt

Egenskapene til Ellansé

  • Fyller umiddelbart ut rynker og folder som skyldes volumtap
  • Stimulerer kroppens naturlige kollagenproduksjon
  • Se frisk og vakker ut med Ellansé (Ellanse)