Dual Yellow Laser

Fjerner røde og brune hudforandringer uten smerte

Dual Yellow Laser er en unik laser uten konkurrenter. Metoden er basert på 25 år med forskning og utvikling i Australia. Best mulig behandling for fjerning av røde og brune hudforandringer uten smerte.

Brune og røde hudforandringer er svært vanlig hos personer som har oppholt seg mye solen uten særlig bruk av solfaktor. Disse hudforandringene fjerner en del lysreflekser som kjennetegner den helt sunne huden. Dual Yellow Laser er en laser som produserer grønt lys med en optimal bølgelengde for behandling av hudforandringer som inneholder det brune pigmentet melanin (alle typer av brune hudforandringer: brune flekker, melasma etc). Laserlyset fra Dual Yellow Laser er optimalt for å fjerne det brune pigmentet melanin, og styrken i laserlyset holdes på et lavt nivå som gjør at behandlingen ikke verken er smertefull eller skader huden.

 

Behandling av røde hudforandringer

Denne laseren kan også produsere gult lys med en bølgelengde som er optimalt for behandling av hudforandringer som inneholder det røde pigmentet hemoglobin i blodkar (alle typer av røde hudforandringer: sprengte blodkar, rødhet, rosacea, røde arr, røde strekkemerker etc.). Styrken i det gule laserlyset holdes også på et lavt nivå som gjør at behandlingen ikke verken er smertefull eller skader huden.

Behandling med Dual Yellow Laser

  • Smertefri
    ingen bedøvelse
  • Ingen rekonvalesens
    ingen hudskader eller hevelse
  • Kun én behandling
    for synlig resultat

Bestill time for dual yellow laser

Ansiktsbehandling