CoolSculpting Advantage

Privatklinikken har oppgradert til CoolSculpting Advantage! Vi kan nå behandle områder som ikke har vært mulig med tidligere versjon av CoolSculpting.

Verdens ledende system for fettfjerning uten kirurgi

Helt nye og revolusjonerende CoolSculpting Advantage gir permanent fettfjerning på inntil 50-100% reduksjon av fett etter kun én behandling. Hos Privatklinikken oppnår vi en gjennomsnittlig reduksjon på 75%. Smertefritt under og etter behandling. Ingen rekonvalesens.

Dr. Marcus Eriksson er den første legen i Norge som er sertifisert for den moderne fettfjerningsmetoden CoolSculpting Advantage – verdens ledende system for fettfjerning uten kirurgi. CoolSculpting Advantage er utviklet av Harvard-forskere og er en patentert og unik klinisk bevist prosedyre som utføres helt uten bruk av verken kniver, nåler eller laser. Etter en behandling med CoolSculpting Advantage har du ingen smerter og du går rett tilbake til dine daglige gjøremål. Behandlingen innebærer nedkjøling av fettceller uten å skade huden og gir et permanent resultat.

 

Inntil 50-100% fettreduksjon etter én behandling

Behandlingen viser inntil 50-100% permanent reduksjon av fett etter kun én behandling med CoolSculpting Advantage. Vektreduksjon vil alltid avhenge av riktig matinntak og aktivitetsnivå etter behandling.

 

Når og hvem kan ta CoolSculpting Advantage?

  • Når som helst
  • For alle hudtyper
  • Kvinner og menn

 

CoolSculpting Advantage fryser fettet

CoolSculpting Advantage-maskinen bruker kontrollert og nøyaktig kjøling for å fryse fettceller helt ned til -13°C! Mekanismen er enkel. Fett fryser raskest, og derfor er fettceller mer følsomme for kulde enn nerver og bløtvev. Når maskinen kjøler ned et bestemt område, vil fettcellene krystalliseres og gå i oppløsning. Restene av fettcellene fjernes via lymfesystemet og ut av kroppen. Meningen med ordet Sculpting er at man former området til det bedre.

 

CoolSculpting Advantage utføres av spesialisert lege

Ansvarlig lege ved Privatklinikken er Dr. Marcus Eriksson, spesialist i plastikkirurgi med over 20 år i faget. Sikkert og profesjonelt resultat. CoolSculpting Advantage er godkjent av FDA i USA som har verdens strengeste krav til dokumentert virkning og sikkerhet. Hos Privatklinikken gir vi deg en førsteklasses behandling og hjelper deg å oppnå dine ønsker for fettfjerning.

Konsultasjon for CoolSculpting Advantage i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta.

Bilde før og etter CoolSculpting Advantage ved Privatklinikken. Kun hud uten fett står igjen 4 måneder etter én behandling (100% fettreduksjon)

Før fettfjerning med CoolSculpting Advantage ved Privatklinikken Oslo
Etter fettfjerning med CoolSculpting Advantage ved Privatklinikken Oslo

Bilde før og etter CoolSculpting Advantage

CoolSculpting Advantage – behandlingsområder
Kropp - mage og rumpe