Ansiktsløft og halsløft

Et ansiktsløft gir deg strammere hud og utglatting av rynker og folder. Resultatet blir helt naturlig med mange år yngre utseende. Du ser ikke operert ut.

Med årene mister man fylde i ansiktet. Dette gjør at huden blir løsere med rynker og folder: “Ballongen som mister luften”. Man kompensere tapt fylde ved hjelp av filler som varer i 2-3 år, f.eks. Juvederm Voluma og Juvederm Volux som krever spesiell kompetanse og lang erfaring for å få til et helt naturlig resultat. Slik kunstnerisk kompetanse har Dr. Marcus Eriksson.

Før eller siden kreves det imidlertid så store mengder filler at ansiktet kan se oppblåst ut. På dette tidspunktet er det en mulighet for å stoppe med filler og i stedet stramme opp huden i ansiktet og på halsen ved hjelp av et permanent ansiktsløft.

Et halsløft gir deg strammere hud på halsen og finest mulig profil. Løs hud, rynker og folder strammes opp. Noen ganger gjøres det fettsuging samtidig. Du får en ungdommelig profil. Resultatet blir helt naturlig med mange år yngre utseende. Du ser ikke operert ut. Vi bruker operasjonsteknikk som løfter huden i flere lag. Hudoverskudd fjernes. Med vår nye protokoll er nedetiden kortest mulig.

Trygghet er førsteprioritet. Dr. Marcus Eriksson har utført ansiktsløft og halsløft i mer enn 25 år og er en kunstner i faget.

Ansikt med stram hud - rynkefri

BESTILL KONSULTASJONSTIME FOR ANSIKTSLØFT / HALSLØFT

Vi tilbyr ansiktsløft / halsløft ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så legger vi en behandlingsplan utfra dine ønsker. Velkommen til Privatklinikken!