Ansiktsløft

Rynker i ansiktet og løs hud på halsen kommer med årene og kan bidra til at mange ser eldre ut enn de føler seg. Et ansiktsløft, også kalt facelift, kan gjøre at ansiktet ser flere år yngre ut. Privatklinikken og Dr. Marcus Eriksson kan hjelpe deg med et ansiktsløft. Vi har lang erfaring med ansiktskirurgi. Hos oss får du en førsteklasses og trygg behandling med et fantastisk og naturlig resultat.

 

Strammer opp løs hud og skrur tiden 10-20 år tilbake

En ansiktsløftning strammer opp løs hud og gir en effekt som om man har skrudd tiden 10-20 år tilbake. Dette sees spesielt på kinn og hakeparti. Huden i ansiktet og på halsen blir strammere.

 

Resultatet av et ansiktsløft

Resultatet av et ansiktsløft er permanent. Huden blir strammere, og du vil bli kvitt store deler av rynker i ansiktet. Arrene etter et ansiktsløft er som sagt normalt lite synlige.

 

Operasjonen for facelift

Selve operasjonen med ansiktsløft tar noen timer, og det brukes enten narkose eller dyp søvn med lokalbedøvelse under inngrepet. Du merker ikke noe ubehag. Man kan ikke røyke to uker innen operasjonen fordi røyking har negativ effekt på blodsirkulasjonen.

 

Etter operasjonen

Etter ansiktsløftning må du vanligvis bruke en bandasje under haken og over kinnene i noen dager. Stingene fjernes etter en uke. Arrene etter et ansiktsløft er normalt lite synlige. Det vil imidlertid være noe hevelse og blå flekker i huden, men dette går vanligvis over etter 1-2 uker.

Ansikt med stram hud - rynkefri

BESTILL KONSULTASJONSTIME FOR ANSIKTSLØFT

Vi tilbyr ansiktsløft ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en konsultasjonstime, så legger vi en behandlingsplan utfra dine ønsker. Velkommen til Privatklinikken!