Privatklinikken sjikaneres på nettet som hevn etter å ha avslørt en falsk lege i Oslo!

Privatklinikken sjikaneres for tiden flere steder på nettet etter å ha avslørt en falsk lege i Oslo. Mannen som nå er avslørt kan ikke lenger markedsføre seg som lege. Ved å markedsføre seg som lege, forledet han publikum til å kjøpe medisinske tjenester de ellers ikke ville kjøpt. Han er nå stoppet.

De aktuelle klinikkene i Oslo som denne mannen arbeidet ved, var klar over at vedkommende ikke hadde legeutdanning, men markedsførte han likevel som lege. Trolig fordi dette skapte trygghet hos kunder og dermed genererte inntekter. Dette er selvsagt ulovlig. De aktuelle klinikkene antas selvsagt å tape øknomisk på denne avsløringen.

Når det i kjølvannet av denne avsløringen dukker opp en stor mengde negative og svertende omtaler om oss “over alt” på nettet, er det lett å forstå hvem som står bak. Alt er fantasifullt konstruert, med “pasienthistorier” som vi ikke kjenner til, og bilder “lånt” fra nettet rundt om i verden. Hensikten er åpenbart å skade Privatklinikkens renommé og økonomi som hevn for avsløringen.

Eksempler på sjikane i denne saken finnes på norskmedisinblogg.com, realself.com, makemeheal.com, infoprivatklinikker.com, enkeltinnlegg på legelisten.no, yelp.no, google kommentarer, cosmetico.no (“Lex Vedo”).

Dette til orientering!

 

Dr. Marcus Eriksson har aldri hatt operasjonsforbud

Et av innleggene på norskmedisinblogg.com går så langt som å hevde at Dr. Marcus Eriksson ved Privatklinikken fikk operasjonsforbud da han var ansatt som overlege ved Haukeland Universitetssykehus. Dette kan, som alt annet, avkreftes og dokumenteres som ren løyn.