MiraDry

Kan du tenke deg en hverdag uten svette og lukt under armene?

Nå er det mulig med en kort behandling! Privatklinikken er den første og eneste i Norge med den revolusjonerende svettefjerningsbehandlingen MiraDry. Bli kvitt dine svetteproblemer i dag!

MiraDry er en unik og patentert metode hvor mikrobølger destruerer svettekjertlene under armene uten å skade huden. Revolusjonerende behandling som ble godkjent av FDA i USA (Food and Drug Administration) i 2011. Du blir kvitt svette og dårlig lukt under armene etter en behandling. Helt uten kirurgi.

 

Varig og smertefri behandling hos Privatklinikken

  • Når svettekjertlene er fjernet med MiraDry, kan de ikke erstattes av nye svettekjertler
  • Etter behandling med MiraDry blir du kvitt svette og lukt under armene
  • Smertefri svettebehandling i lokalbedøvelse

 

Den varige løsningen på svetteproblemet

Ved Privatklinikken gjøres behandling med MiraDry maksimalt effektivt av lege for å oppnå 85-100% reduksjon av svette under armene. Klinikker i USA behandler ofte to ganger med noen ukers intervall, men oppnår ikke bedre resultat (amerikanske klinikker har et gjennomsnittlig resultat på 82% svettereduksjon).

For den som har et svetteproblem under armene er 85-100% permanent reduksjon av svette en fantastisk bedring av livskvalitet.

Våre behandlede pasienter med MiraDry er ekstremt fornøyde med behandlingen. Alternativet til MiraDry, uten bruk av kirurgi, er injeksjon av Botox i armhulene ca. 4 ganger i året. MiraDry gir deg den varige løsningen. Bli kvitt svetteproblemene i dag!

Svettetest før MiraDry

MiraDry (permanent svettebehandling)

Svettetest med jod og stivelse  i venstre armhule før behandling med MiraDry. Det mørke området viser med stor nøyaktighet utbredelsen av problemområdet med svette. Behandlingen med MiraDry gjøres deretter med 100% nøyaktighet – smertefritt i lokalbedøvelse.

Rett etter MiraDry

Rett etter behandling med MiraDry (permanent svettebehandling)

Etter behandling med MiraDry er det normalt at behandlingsområdet under armene hovner opp og får blåmerker. Dette forsvinner av seg selv etter 3-14 dager (individuelt) og vises ikke ved bruk av genser.

Svettering før MiraDry permanent svettebehandling

“Var noe øm, rød og hoven under armene, men tok en Ibux før jeg gikk på arbeid.  Definitivt verdt det! Har vært en hel dag ute av huset uten å svette under armene. Ikke et eneste klesskift. Helt fantastisk. Tusen takk for hjelpen! :)”

– Pasient (dagen etter behandling med MiraDry)

BESTILL TIME FOR MIRADRY

Vi tilbyr MiraDry permanent svettebehandling ved våre klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Alta. Bestill en time og bli kvitt ditt svetteproblem med MiraDry! Velkommen til Privatklinikken.